Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sherise Williams, noua achiziție de la BC Sirius Târgu Mureș

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.09.2017

sirius sherise williamsBC Sirius Târgu Mureș a cooptat-o în lot pe Sherise Williams. Jucătoarea de 23 de ani poate evolua pe pozițiile 4 și 5. Aceasta a semnat, inițial, cu formația AO Dafni Agioy Dimitriou, din prima ligă greacă, dar a plecat în presezon. Americanca a evoluat până acum în NCAA și va fi la prima experiență într-un campionat din Europa.  

Pivotul de 1,91 a jucat 109 partide în NCAA pentru Mississippi State University între 2012 și 2016. A avut medii de 10,6 minute, 3,4 puncte și 3 recuperări/meci. În primul sezon a avut cea mai bună medie cu 5,1 puncte și 4,5 recuperări. Williams vine după un an de pauză în care nu a jucat pentru că s-a dedicat studiilor.

Este a doua jucătoare de peste ocean adusă de BC Sirius în această vară, după Alyssa Lawrence. Sune Swart a fost anunțată în vară, dar a avut probleme cu viza. Celelalte străine din lotul lui Ionel Brustur sunt Andjela Radovic și Zorica Mitov (coechipiere în sezonul trecut la Vârșeț) și Angel Robinson.

BC Sirius Târgu Mureș joacă primul meci oficial pe 27 septembrie la Alexandria, în primul tur al Cupei României. 

*foto: facebook BC Sirius

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!