Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown: „Kevin și Vladan ne-au purtat spre victorie și a fost ușor să jucăm cu ei”

Andreea Vlase, Valentin Todea

Andreea Vlase, Valentin Todea
14.03.2019

SCM Timișoara s-a impus la 11 puncte în meciul tur cu Dinamo Știința București, din sferturile Cupei României, scor 86-75. Sherwood Brown a contribuit cu 16 puncte și 8 recuperări pentru formația gazdă. Americanul a lăudat prestația coechipierilor Octavian Popa Calotă și Vladan Vukosavljevic, care au înscris împreună 54 de puncte.

„Cred că a fost un meci destul de bun pentru mine. După ultimul meci de la Sibiu, am vrut să jucăm tare și să încercăm să obținem această victorie, să jucăm colectiv. Cum s-a putut vedea, Kevin și Vladan ne-au purtat spre victorie cu prestația lor și a fost ușor să jucăm cu ei”, a declarat Sherwood Brown la conferința de presă de după meci.

Acesta a fost întrebat dacă sunt diferențe între jocurile din Cupa României și cele din campionat.

„Cred că ambele meciuri sunt foarte intense. Am jucat împotriva lor și în meciuri de campionat. Nu simt să fie vreo diferență în intensitate. Dar meciurile astea din cupă, în acest punct, sunt un pic mai importante pentru că vrem să le câștigăm. Meciurile din campionat nu trebuie atât de mult să le câștigăm, dar cele din cupă trebuie câștigate. Vrem să ne asigurăm că mergem la Dinamo și câștigăm și acel meci”, a mai spus Sherwood Brown.

Americanul a jucat 31:26 minute și a înscris 16 puncte după 2/5 la șuturile din semicerc și 4/8 de la distanță. A mai avut 8 recuperări (1 ofensivă/7 defensive), 2 pase decisive, 2 mingi pierdute și o intercepție, cu +18 eficiență. Cu Brown în teren gazdele au avut un plus de 12 puncte pe tabelă.

Returul sfertului de finală din cupă este programat în 20 martie, pe terenul bucureștenilor. Timișorenii au înainte de a doua manșă un meci în campionat pe propriul teren. Sâmbătă va veni campioana CSU CSM Oradea la sala Constantin Jude.

*foto: Erik Geiger / sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!