Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown este noul jucător al lui SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
31.07.2018

sherwood brown scm timisoara

SCM Timișoara (fosta BC SCM Timișoara) a confirmat al treilea jucător din noul sezon în ultimele zile. Este vorba despre americanul Sherwood Brown.

În vârstă de 27 de ani și cu o înălțime de 1m93, Brown joacă pe pozițiile 2/3. El vine de la echipa saudită Al Ittihad și se află la prima experiență în campionatul românesc. Americanul a absolvit în anul 2013 Universitatea Florida Gulf Coast, pentru ca mai apoi să semneze un contract cu Maccabi Haifa (Israel), pentru care nu a apucat să debuteze oficial, Maine Red Claws (G-League), Fuerza Guinda de Nogales (Mexic) și Byblos Club (Liban).

Brown este al treilea jucător confirmat de Timișoara, după fundașul Brandon Randolph și conducătorul de joc român Octavian Popa Calotă. De asemenea, Adrian Diaz este singurul din echipa de anul trecut care avea contract confirmat și pentru sezonul care stă să înceapă, în timp ce, potrivit surselor Totalbaschet, Dragoș Diculescu ar urma să devină principalul jucător U23 al formației bănățene.

Totodată, Mladen Jeremic, Lucas Tohătan și Tudor Gheorghe sunt plecați de la formația bănățeană.

Reamintim că antrenorul Tudor Costescu a plecat de la echipă, din cauza problemelor financiare foarte mari și a fost înlocuit cu Miodrag Perisic.

*foto: zimbio.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • bulcul :

    Competitie
    Care se arata mult mai interesanta decat in sezoanele trecute. Cu bugete mai mari, statistici si nume mai promitatoare, abia astept sa inceapa campionatul.

    cu 5 ani în urmă (01.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!