Stiri Cupa României Feminin

Shuanda Ashford, „double-double” în înfrângerea Brașovului de la Alexandria

Dan Oancia

Dan Oancia
25.09.2014

Victoria la două puncte din turul optimilor de finală ale Cupei României nu a fost îndeajuns pentru gruparea de la poalele Tâmpei pentru a obține calificarea mai departe. Meciul retur a fost la îndemâna Alexandriei, acestea reușind să întoarcă scorul și să își continue drumul în competiția KO, după ce a învins la 11 puncte, 66-55.

Cea mai bună marcatoare a partidei retur a dat-o, totuși, Olimpia Brașov. Americanca Shuanda Ashford a fost una dintre jucătoarele care au evoluat și au izbutit un „double-double”. Baschetbalista care a mai trecut și pe la CSM Oradea a contabilizat până la finalul jocului 17 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Aceasta a avut un procentaj de 62% (8 din 13) la aruncările de la două puncte, iar de la trei puncte s-a încumetat o singură dată, însă aruncarea nu și-a atins ținta. Unul dintre puncte a fost marcat de la linia de libere, singura încercare de altfel. Și-a mai trecut în cont șase recuperări ofensive și patru defensive, precum și trei pase decisive.

Exceptând-o pe colega sa, Gabriela Irimia, care a jucat toate cele 40 de minute, Shuanda Ashford a fost a doua jucătoare cu cele mai multe minute petrecute pe parchet, aproape 36.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii