Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibiul controlează repriza secundă și se impune în fața Stelei

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
05.04.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus, scor 88-72 (20-18, 15-29, 28-17, 25-17), în fața lui Steaua CSM EximBank într-un meci din cadrul ultimei etape a sezonului regulat din LNBM.

Principalii realizatori ai Sibiului au fost Milos Bojovic, autor a 25 de puncte și 6 recuperări, și Matjia Ceskovic, cu 21 de puncte.

De partea cealaltă, Virgil Stănescu a adunat 16 puncte și 8 recuperări, iar Greg Mangano a adăugat 15 puncte și 6 recuperări pentru Steaua.

În urma acestei victorii, și beneficând de jocul rezulatatelor, formația lui Miodrag Perisic termină sezonul regulat pe locul 4 și vor întâlni U-BT Mobitelco Cluj-Napoca în prima fază din Play-off.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!