Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Corodi: „Mergem la Târgu Mureș pentru a obține cele două puncte”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.02.2017

BCM U Pitești dispută în această seară ultimul meci din prima fază a sezonului regulat pe terenul celor de la BC Mureș Târgu Mureș. Directorul executiv al grupării din Trivale, Silviu Corodi, a prefațat duelul cu echipa pregătită de Barnabas Szaszgaspar. 

„Meciul de la Târgu Mureș vine după o pauză de două săptămâni pentru noi, perioadă în care adversarii mureșeni au avut parte de 3 jocuri în cadrul Cupei României. Mai mult, ei au reușit prestații solide în fața Oradiei și Clujului. Ne așteaptă o deplasare dificilă, însă mergem acolo fără presiune. Avem locul 5 asigurat după această primă fază de campionat, dar ne dorim mai mult. Cred că orice rezultat pozitiv aduce mai multă energie și stare bună în cadrul echipei.

În ciuda problemelor financiare, BC Mureș rămâne o formație foarte periculoasă. Au doi jucători noi, care au arătat bine în Final 8-ul de la Sibiu. Îi respectăm, dar mergem acolo pentru a obține cele două puncte”, a punctat oficial, citat de pagina oficială de Facebook a celor de la Pitești. 

Startul confruntării din Sala Sporturilor din Târgu Mureș se va da la ora 19:00, meciul fiind netelevizat. Avancronica partidei o puteți consulta AICI

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!