Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: Acest meci îmi dă multă încredere

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
10.10.2013

La conferinţa de presă organizată după meciul dintre BC Mureş şi Gaz Metan Mediaş, din partea echipei gazde a fost prezent şi jucătorul Silviu Lupusavei, care a avut o eficeinţă de 4/5 la aruncările de trei puncte, având trei reuşite consecutive în sfertul doi, iar avansul luat atunci de gazde s-a dovedit decisiv.

„Până acum nu am reuşit să mă acomodez aşa cum mi-aş fi dorit, dar acum mi-am dat drumul. Pentru un jucător de profilul meu a fost deosebit de important un meci ca acesta, îmi dă multă încredere, şi sper ca de acum încolo să urmeze şi alte meciuri cu realizări similare, cu toate că sunt conştient de faptul că nu în fiecare joc este posibil acest lucru.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Felicitari Silviu,
    Aseara ai facut un joc bun si pe suporteri fericiti asa cum faceai si la Oradea.Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru CSM si ma bucur ca te-ai acomodat -ti-ai reglat tirul si la noua echipa.Din suflet iti doresc sa ai cat mai multe reusite(treite)si meciuri bune.Te asteptam oricand la noi.Felicitari echipei tale si-n mod special lui Ivanovici.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Silviu
    Felicitari Silviu pentru realizari si vreau sa spun ca pe langa reusutele de la 3 puncte ai dat niste pase frumoase si te-ai aparat cu daruire. Sa stii ca noi vedem si apreciem in mod deosebit jucatorii care dau totul pe teren iar tu esti un asemenea jucator. Felicitari inca o data.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!