Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei a semnat cu CSM-U Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
20.11.2014

CSM-U Oradea a mutat din nou pe piaţa transferurilor. În vârstă de 33 de ani, Silviu Lupusavei s-a alăturat echipei din Oradea odată cu antrenamentul de joi dimineață, alături de ceilalți componenți ai lotului grupării antrenate de Cristiam Achim.

Cel care a început sezonul actual alături de Știința București în Liga I, a mai trecut pe la CSM-U Oradea în perioada 2011-2013. Lupusavei a mai evoluat în România și pe la SCM Universitatea Craiova, BC Timișoara CS Energia Târgu-Jiu sau BC Mureș Târgu Mureș.

Deși site-ul oficial al echipei CSM-U Oradea a scris că momentan contractul între cele două tabere nu este semnat, alte surse susțin că înțelegerea dintre jucător și club este deja încheiată.

11 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    ...
    Bine ai revenit "Silvio" :)
    Apropo, asta inseamna ca Markovic poate sa-si faca bagajele?

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Bine ai revenit Silviu,
    Iti urez sa te integrezi si sa faci o figura frumoasa cu noua echipa, desi as putea spune ca ai lasat echipa noastra pe podium si o gasesti in coada clasamentului.Asta pentru moment,sunt convins ca Achim va gasi solutia baschetului colectiv si a armonizarii jucatorilor.Cat despre Marcovik(Big Ghita),cred ca are legatura plecarea sau ramanerea lui cu Silviu,ci mai degraba cu al 7-lea jucator strain.

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    erata
    NU ARE legatura venirea lui Silviu cu plecarea lui Marcovik

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Felicitari
    Felicitari Silviu! Cred ca inca pute fi util pentru Muresul dar din pacate Srecko i-a dat putine minute Simbata vei fi primit cum trebuie la Tg-Mures Iti doresc succes in cariera dar dupa meciul de simbata.

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Poate
    Nici eu nu cred ca are legătură cu plecarea lui Markovic,ar fi nevoie de 7 straini sa pui presiune pe jucători. Parerea mea e ca ar fi o varianta pentru inlocuirea lui Popescu care nu a făcut nimic sezonul asta. Vom vedea!

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    jenibil... lotul nu e deloc echilibrat...
    cel care va sari tot timpul din schema va fi markovic... de pozitiile 4 si 5 nu te poti apropia pentru ca nu ai nicio varianta de roman, si din start sar 3 straini. pozitia 1 e de neatins (hatten), pozitia 3 la fel (subotic, cel care mai e jucat si pe 4)... mai raman dillon si markovic... pe primul te bazezi la tranzitie...
    deci, cei 4 apostoli... BLA BLA BLA...

    profilul lui lupusavei e acelasi cu al lui markovic...

    deci, despre ce vorbim?!

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    e bine
    In conditiile in care Markovic va fi rezerva in majoritatea meciurilor(daca ne vor ocoli accidentarile) Silviu era una din singurele optiuni pt " lunetist".
    Achim are nevoie de rotatie lunga.
    Sper sa incepem sa vedem din nou baschet de calitate la Oradea

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Jenant
    O solutie disperata si jenanta in acelasi timpt. D-nule Achim acum ati constatat ca Markovic nu este la nivelul echipei in aceasta etapa din programul " pas cu pas " ? Silviu Lupusavei a iesit la pensie anul trecut. Acum v-ati trezit sa-l reabilitati ? Poate gaseati un jucator roman de 20-22 ani care putea sa reprezinte ceva in baschetul romanesc in viitorii 2-3 ani....Asta este riscant si presupune multa munca. Este preferabil un dinozaur pensionar

    cu 9 ani în urmă (20.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    compromis
    Aducerea lui Silviu a fost de conjunctura. Pe de o parte e criticata echipa ca nu are rezultate, pe de alta parte ar trebui sa avem rabdare si sa crestem tineri care sa dea randament peste 2-3 ani. Markovic a iesit din carti nu pt ca nu corespunde ci din cauza nr de straini. E vinovat Achim ca s-a accidentat Tibarna? Era probabil singurul jucator care era de neinlocuit. Daca la inceputul sezonului se mai achizitiona un pivot roman s-ar fi spus ca e in plus pt ca nu ar fi prins minute - nu avem inca un pivot roman de calibru ca sa-ti poti permite sa ai doar pivoti romani in echipa.
    E intr-adevar o solutie de avarie dar nu e alta. Spune tu pe cine ai fi adus? Sau preferai sa nu transfere? Acem nevoie de rotatie lunga.

    cu 9 ani în urmă (21.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    bun (re)venit Silviu
    Salutare... Observ ca parerile sunt impartite in randul suporterilor oradeni legat de aceasta stire, si sincer sa fiu la fel simt si eu, un mix de ganduri pozitive si negative. Sunt de acord cu Soso in ceea ce priveste utilitatea acestui tranfer ca solutie de compromis. Pe de alta parte cred ca si prietenul nostru moldovean are dreptate: in atatia ani de cand evoluam bine la nivel de echipa de seniori trebuia sa mai apara un Titus sau Rares, sau de ce nu... un Toni. Poate cel mai rau lucru pe care il putem face este sa il criticam acum pe Lupusavei. Sunt convins ca el este constient de varsta si limetele lui in ale baschetului, insa e la fel de constient de ce poate... si este "up to him" sa transforme conceptul de "solutie de compromis" in "solutia viabila" pentru CSM Oradea. Si nu cred ca nu isi doreste asta. Cel mai bun lucru pe care putem noi suporterii sa il facem este sa il sustinem si sa il incurajam. Acesta este rolul nostru in viata echipei, iar eu personal, abia astept sa ii aplaud reusitele. Welcome back Silviu! :)

    cu 9 ani în urmă (21.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    da, e ok
    e bine si nu vad cu ce incurca Lupusavei?!? de ce nu ar fi putina concurenta in echipa?!

    cu 9 ani în urmă (22.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!