Stiri Juniori U17 Masculin

Simina Avram îşi continuă cariera la Universitatea Georgia Tech din Atlanta

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.08.2014

După ce Bianca Blanaru a semnat cu Washington State Cougars, o altă sportivă româncă a decis să-şi continue cariera în Statele Unite ale Americii pentru a evolua în NCAA. Este vorba de Simina Avram, braşoveancă ce va îmbrăca maieul celor de la Georgia Tech. În vârstă de 19 ani, Simina a evoluat până acum pentru Olimpia Braşov, sub comanda lui Dan Calancea.

Caracterizată drept una dintre sportivele de perspectivă ale României, Avram a debutat în LNBF la doar 15 ani, în sezonul 2010-2011. Stagiunea trecută ea a înregistrat medii de 2.4 puncte, 2.8 recuperări şi aproximativ 13 minute în 27 de partide disputate. De asemenea, pivotul ce măsoară 1.89 a fost o prezenţă constantă la loturile naţionale ale României, evoluând la nu mai puţin de şase Campionate Europene în decursul a patru ani. Anul acesta ea a fost prezentă la Campionatul European U20 - Divizia B de la Sofia. Simina a înregistrat medii de 2.5 puncte şi 2.8 recuperări în 10 minute petrecute pe parchet.

Alături de Bianca Blanaru şi Simina Avram, în NCAA mai evoluează alte două sportive de origine română, Alexandra Ionescu, pentru St. Francis New York Terriers şi Cristina Bigică la Marquette Golden Eagles.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!