Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sirius Târgu Mureș primește vizita lui CSM Satu Mare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.01.2018

UPM BC Sirius Târgu Mureș găzduiește partida cu CSM Satu Mare din etapa a 13-a din Liga Națonală. În tur sătmărencele s-au impus cu 91-62, spre finalul lunii octombrie. Trei dintre jucătoarele care au avut evoluții bune la acel meci nu mai fac parte din loturile celor două echipe.

De la CSM a plecat Destiny Williams, înlocuită între timp cu Britany Miller. Williams a fost cea mai eficientă jucătoare la meciul tur cu 17 puncte și 10 recuperări în 24:37 minute, cu 28 indice al eficienței. De la Sirius au plecat între timp Alyssa Lawrence și Sherise Williams care au marcat 16, respectiv 11 puncte la confruntarea din etapa a 4-a. Atunci Taneisha Harrison a fost coșghetera partidei cu 23 de puncte. La retur este probabil să absenteze și Kristina Baltic. Conform presei locale, sârboaica se va întoarce de săptămâna viitoare la echipă, după ce a ratat mai multe meciuri din cauza vizei.

Cele două echipe sunt la poli opuși în clasament. CSM Satu Mare este pe locul secund cu 19 puncte și un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri. UPM BC Sirius Târgu Mureș este ultima cu 11 puncte, după o victorie și 9 înfrângeri.

Sătmărencele au câștigat acasă în ultima etapă, din 28 decembrie, după prelungiri, 91-86 cu SCM Timișoara. Mureșencele au cedat la doar 4 puncte meciul de pe propriul teren cu CSU Alba Iulia, scor 65-69, deși au rămas cu trei străine.

Va fi a patra întâlnire între Sirius și CSM. Toate confruntările de până acum le-au revenit sătmărencelor. În sezonul trecut ambele meciuri s-au încheiat cu victoria CSM-ului la 10 puncte.

Partida dintre UPM BC Sirius Târgu Mureș și CSM Satu Mare se joacă sâmbătă de la ora 18 la sala Sporturilor.

*foto: Sportul Sătmărean facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!