Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sirius Târgu Mureș primește vizita lui CSU Alba Iulia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.12.2017

UPM BC Sirius Târgu Mureș încheie joi anul cu un meci pe propriul teren cu CSU Alba Iulia. Mureșencele au 8 înfrângeri la rând și sunt ultimele în clasament cu 10 puncte. CSU Alba Iulia s-a impus în ultimele două partide din campionat și a urcat pe patru cu 15 puncte.

Meciul de joi va fi al doilea oficial între cele două formații, după cel din tur. Atunci CSU Alba Iulia s-a impus cu 80-64 după ce avea deja 12 puncte în față la prima pauză. Angel Robinson, de la Sirius a fost cea mai bună marcatoare de la acel meci cu 26 de puncte, iar Ashley Morrissette a înscris 20 de puncte pentru gazde.

Echipa din Alba Iulia a obținut atunci un avantaj important la recuperare, având 41 de mingi prinse la panou față de 28. Înainte de meciul din etapa trecută Sirius a rămas fără Williams și Lawrence, care aveau împreună 11 recuperări/meci.

CSU are medii de 69,9 puncte înscrise pe meci și 74,6 puncte primite, în timp ce Sirius are 64,6 puncte/partidă și 80,7 puncte primite. Mureșencele stau mai bine la procentajul de reușită al liberelor, 78,6% față de 68,8%, în timp ce jucătoarele lui Manuel Rodriguez au procentaj mai bun la aruncările de două puncte (49,2% față de 41,6%).

Meciul dintre UPM BC Sirius Târgu Mureș și CSU Alba Iulia se joacă joi de la ora 18. Brigada de arbitri va fi compusă din Cristian Trofim, Alexandru Sandu și Tiberiu Șerbulea, supervizați de Marius Hurgoi.

*foto: ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!