Stiri Cupa României Feminin

Sirius se impune și în returul cu Poli Iași

Paul Olar

Paul Olar
08.01.2017

Returul cu Poli Iași a fost doar o formalitate pentru ACS BC Sirius Târgu Mureș. Gruparea ardeleană s-a impus fără probleme, scor 87-73, într-un meci disputat duminică, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

Echipa lui Steff Zakarias a avut parte de un debut de meci remarcabil, terminând primul sfert la adăpostul a 19 puncte diferență, 32-13. Anamaria Ciotir și Andreea Aurelesei s-au zbătut să își readucă colegele în joc, însă valoarea jucătoarelor de peste ocean și lungimea băncii a contat enorm pentru Sirius, care s-a calificat în faza următoare a Cupei României.

Lauren Gregory a reușit 19 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Cherise Daniel a izbutit 15 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive, iar Teonia McCune a avut 14 puncte și 4 recuperări.

De partea cealaltă, Anamaria Ciotir a contabilizat 25 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. KaDeidre Simmons a totalizat 23 de puncte, 11 assist-uri și 5 pase decisive. Andreea Aurelesei s-a remarcat cu 15 puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă. 

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!