Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Siteul FRB confirmă: Poli Iași va juca la Galați

Eduard Popa

Eduard Popa
05.01.2018

sala dunarea poli iasi baschet

Siteul Federației Române de Baschet a confirmat ceea ce Total Baschet a anunțat pe surse cu o zi înainte și anume faptul că Poli Iași va juca o parte din meciurile programate ca fiind pe teren propriu în Sala Dunărea din Galați.

Astfel partida din 13 ianuarie, dintre Poli Iași și CSM CSU Oradea, care contează pentru etapa a XIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin se va juca în Sala Dunărea din Galați, potrivit site-ului oficial al FRB.

 Totodată, surse din cadrul echipei CSM Steaua ne-au confirmat că și meciul roș-albaștrilor din 20 ianuarie cu „Armăsarii” ieșeni ar urma să se dispute la malul Dunării.

Situația s-a creat după ce autoritățile ieșene nu au fost în stare să termine modernizarea sălii Polivalente cu parchet, tabelă de marcaj, cronometru de atac cu resetare la 14 secunde și alte cerințe peste care FRB nu a mai dorit să treacă cu vederea.

În primă fază ieșenii au solicitat ca patru partide să fie amânate în luna ianuarie și să se dispute în februarie, în timpul vacanței prilejuite de meciurile naționalei. Pe lângă cele cu Oradea și Steaua, mai este vorba de partida cu SCM U Craiova care deja nu s-a disputat în 4 ianuarie și cu Phoenix Galați, din 7 ianuarie.

Cel mai probabil Federația a insistat ca Poli Iași să joace în această lună meciurile cu cele două echipe din fruntea clasamentului întrucât acestea dau mai mulți jucători la naționala României.

Reamintim că până acum Poli Iași a jucat un singur meci pe teren propriu în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin, și acela pierdut în compania celor de la Timba Timișoara, scor 87-86.

*foto: viata-libera.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    rusine
    rusine frb si celor din conducerea iasiului. pe de o parte, frb a incercat sa incurajeze sportul si in moldova prin lasarea echipei din iasi in liga, dar asa ceva nu se face. sa permiti intai sa se joace pe taraflex iar apoi sa muti meciurile de acasa in alt oras...pai pentru ce ai mai fost de acord ca echipa asta sa fie in lnbm ca sa promovezi sportul in iasi, daca n o lasi acolo? nu are nicio logica. Poate totusi mai vedem baschet in iasi sezonul asta. Pacat de cei care au dat intre 500-2000 lei pe abonamentele fantoma propuse de minunata conducere, teapa anului in sportul romanesc. trist.

    cu 6 ani în urmă (05.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!