Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Situație debusolată la Târgoviște cu două săptămâni înainte de Supercupă

Dan Oancia

Dan Oancia
02.09.2015

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la primul joc oficial al noului sezon competițional, lucrurile nu sunt tocmai roz la Târgoviște. Dacă lucrurile vor rămâne și pe 14 septembrie, atunci când va avea loc Supercupa României împotriva celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, gruparea de pe Ialomița va fi mai mult un sparring-partner pentru adversarele care au câștigat Cupa României în sezonul trecut.

Cu antrenorul Predrag Vasic la timonă, doar șase jucătoare, toate românce, au fost prezente la reunirea lotului. "Avem meci oficial peste două săptămâni și nu știu cu cine vom merge în Supercupă. Sepsi și-a făcut anul acesta echipă tare și se pregătește să ia campionatul. Cu șase jucătoare pe care le avem acum, plus ceva junioare, probabil că noi vom face deplasarea pentru o poză și atât. Vom completa lotul cu ce vom mai găsi", a spus Vasic, potrivit dbsport.ro.

Supercupa României va avea loc pe 14 septembrie, la București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!