Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Skylar Spencer a plecat de la CSA Steaua, după numai trei luni

Eduard Popa

Eduard Popa
15.12.2018

skylar spencer pleaca steaua

CSA Steaua a rămas fără pivotul Skylar Spencer, chiar înainte de partida din etapa a 9-a a LNBM, jucată în compania celor de la U-BT Cluj.

Spencer a avut o prestație excelentă la CSA Steaua în acest debut de sezon. Americanul a strâns 11,6 puncte, 6,8 recuperări și 2 pase decisive în 9 partide din LNBM, grupa valorică A. Mai mult, acesta a fost și cel mai bun recuperator din faza grupelor a FIBA Europe Cup, cu 9,8 recuperări, la care a adăugat 16 puncte și 2,5 capace pentru 23,7 indice al eficienței.

Prestațiile sale au atras atenția celor de la Sakarya BSB. Turcii, care au jucat cu CSM CSU Oradea în faza grupelor FIBA Europe Cup, au grave probleme financiare, motiv pentru care a pierdut mai mulți jucători, printre care se numără și fostul jucător NBA Toney Douglas. De asemenea, Sakarya a rămas și fără Jean Salumu și Landry Nnoko, după cum anunță presa locală.

În locul pivotului camerunez, Sakarya l-a adus pe pivotul Stelei, Skylar Spencer. Acesta a plecat în Turcia încă de vineri seara, în dorința de afirmare într-un campionat mai puternic, ignorând faptul că echipa turcă are grave probleme cu banii.

Rămâne de văzut pe cine va aduce Steaua în locul lui. Până atunci, minutele lui Spencer vor fi împărțile între Uros Lucic și Zarko Djuric la poziția 5, pentru ca pe poziția 4 să îl vedem mai des pe Vlad Negoițescu și chiar și pe Ante Delas.

 *foto: Doru Cucuietu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!