Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Skylar Spencer este cel de-al patrulea străin transferat de CSA Steaua București

David Istrate

David Istrate
17.09.2018

skylar spencer steaua

În cursul acestei zile, CSA Steaua București a oficializat transferul unui nou jucător, Skylar Spencer, care va evolua pe poziția 5. Acesta a devenit cel de-al patrulea străin din lotul militarilor, după Ante Delas, Zarko Djuric și Nikola Malesevic.

Născut în Inglewood, California, Spencer a jucat baschet din copilărie ajungând ca la colegiu să evolueze pentru San Diego State Aztecs. Acolo, în 144 de partide, sportivul american a strâns medii de 3.8 puncte, 4.5 recuperări și 2.1 capace. A urmat un sezon în care Spencer a jucat în Malaezia, pentru KL Dragons, club ce a fost înființat în 2009.

În 2017, Skylar Spencer a decis să acorde o șansă ligii de dezvoltare nord-americane (G-League), astfel că a semnat un contract cu Fort Wayne Mad Ants. Pentru această echipă, baschetbalistul de 24 de ani a jucat doar 15 meciuri, timp în care a avut următoarele statistici: 2.1 puncte și 2.1 recuperări. În a doua parte a sezonului 2017-2018, Spencer a schimbat maieul, ajungând la Agua Caliente Clippers, echipă situată în orașul Ontario din California. Această mutare s-a dovedit a fi una inspirată pentru că mediile jucătorului au crescut considerabil, Spencer ajungând la 9 puncte, 7.4 recuperări și 1.4 capace.

Prin urmare, după terminarea anului competițional în G-League, pivotul de 2.06 a semnat în Venezuela, cu Guaros de Lara, echipă pentru care a jucat în 11 partide. Cu o medie de 13.6 minute/meci, Spencer a strâns 8.6 puncte, 4.4 recuperări și aproape o intercepție pe joc.

În urma semnării jucătorului american, lotul lui CSA Steaua București include următorii sportivi: Andrei Mandache, Ante Delas, Zarko Djuric, Nikola Malesevic, Skylar Spencer, Radu Vîrnă, Victor Petrache și Sabin Cîrstoveanu.

*foto: zimbio.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!