Stiri

Slam-dunkuri, faze spectaculoase și distracție la Castorii Streetball by Iulius Mall.

Mihai Iordan

Mihai Iordan
18.06.2017

Meciurile din faza grupelor, concursul de slam-dunk dar și concursuri pentru spectatori și muzica non-stop au alcătuit ingredientele principale ale primei zile la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall. 

Baschetbaliștii au driblat picăturile de ploaie și, după o sesiune de dimineață găzduită de sala Colegiului Național Ștefan cel Mare, au revenit pe terenurile amplasate la Iulius Mall pentru sesiunea de după amiază.

Șerban Bălan s-a impus în concursul de slam-dunk la limită, învingându-l în finală pe Lucian Lupașcu la doar un punct diferență, 58 de puncte față de 57. Ambii concurenți au reușit câte un dunk perfect, pentru care au primit trei note de 10 de la cei trei membri ai juriului.

GALERIE FOTO ZIUA 1

Naționala României de sub 18 ani, care la acest turneu joacă la categoria Open, a avansat direct în sferturile de finală, însă nu fără emoții. Tricolorii au trecut cu 19-18 de echipa Motherfuckers, revenind spectaculos pe finalul partidei. Victor Bogdan a egalat situația pe tabelă cu un coș de două puncte 17-17, adversarii au punctat apoi pentru 18-17, iar Luca Paraschiv a marcat ambele libere cu o secundă rămasă de joc pentru a aduce victoria echipei care ne va reprezenta la mondialele de juniori din China.

Spectatorii au fost la rândul lor activi în cadrul concursurilor organizate pe terenurile de la Iulius Mall iar fazele-spectacol și muzica bună au atras lumea în tribune.

Evenimentul va continua duminică, iar începând cu ora 14.00, în deschiderea sesiunii de după-amiază, vor fi prezenți ca invitați speciali cântărețul Alexandru Recolciuc, fostul component al naționalei de fotbal a României și al echipei Steaua București, Dorin Goian precum și alți invitați surpriză.

Tot duminică, după ora 17.00 vom afla echipele campioane la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall.

Evenimentul din Suceava este organizat de clubul de baschet Castorii cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava și Consiliului Local prin intermediul programului de finanțare nerambursabil 2017 și este susținut pe plan local de Iulius Mall, Lovegan Bistro și Ecooptic. Circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2017 este susținut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas și Ursus Cooler. Powered by Kiss FM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate