Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slavisa Bogavac: “Este important să ne facem jocul de echipă”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
08.11.2013

Slavisa Bogavac a prefațat pentru cititorii TotalBaschet confruntarea din etapa a 7-a a LNBM pe care Gaz Metan o va disputa în fața lui ”U” BT Mobitelco Cluj-Napoca.

Extrema medieșenilor este de părere că elevii lui Dorin Pintea formează o echipă puternică, însă a declarat că victoria de la Kiev i-a ajutat mult pentru moral pe el și coechipierii săi.

”U” Mobitelco este o echipă bună, care are acoperit fiecare post și joacă un baschet de calitate. Sunt puternici, mai ales când joacă pe teren propriu, la Cluj. Joacă rapid, cu multe aruncări de 3 puncte și multe recuperări ofensive. Cel mai important lucru pentru noi este să ne facem jocul de echipă, în apărare, și putem să câștigăm. La Kiev am jucat bine, ca o echipă, și ne simțim mult mai bine după această victorie.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și ”U” BT Cluj-Napoca este programată pentru sâmbătă, începând cu ora 18:15 și va fi televizată de DigiSport.

foto: Călin Bisziok

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!