Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slavisa Bogavac: "Este o situație foarte grea pentru noi"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
15.02.2014

Slavisa Bogavac a vorbit pentru cititorii TotalBaschet la finalul confruntării pierdute de echipa sa în fața lui CSM Oradea, scor 74-81.

Extrema Mediașului explică situația actuală a echipei sale, pentru care misiunea calificării în play-off-ul LNBM pare tot mai dificilă.

A fost un meci foarte dificil. Am pierdut cinci sau șase astfel de jocuri în acest sezon, în același mod. Facem trei sferturi poate nu perfecte, dar bune, iar în ultimele 5 minute ne pierdem concentrarea, greșim în apărare. Este o situație foarte grea pentru noi, dacă nu câștigăm următoarele două jocuri nu mai avem șanse prea mari la play-off. Fiecare meci o să fie o finală. Peste trei zile o să jucăm în Rusia, în EuroChallenge, iar mai apoi la Tg. Jiu, cu Rovinari. Trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă și poate trei-patru în deplasare pentru a ajunge pe locurile de play-off. O să ne apărăm șansele până la final, chiar și când o să fie de 1%.

Bogavac a fost cel mai bun jucător al paritidei, marcând 23 de puncte și recuperând 15 mingi. Sârbul a reușit primul său double-double stagional. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!