Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slavisa Bogavac, cel mai bun jucător al lui Gaz Metan în înfrângerea cu U Mobitelco

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.04.2014

Bogavac

Într-un meci restant din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, Gaz Metan Mediaş a fost depăşită pe teren propriu de U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 77-83. Cel mai bun jucător al echipei antrenate de Marcel Ţenter a fost Slavisa Bogavac.

În 27:05 minute, baschetbalistul sârb a avut 7/7 la aruncările de două puncte, 1/2 la cele de la distanţă, respectiv 1/4 la linia de pedeapasă, pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 8 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepţii, un capac şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 26.

Slavisa a fost liderul echipei medieşene la puncte, recuperări, eficienţă, capace, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

În 25 de meciuri de campionat, Bogavac are medii de 13.2 puncte, 6.2 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.7 intercepţii şi 2 posesii pierdute, pentru 15 la eficienţă. El are procentaje de 61.4% la două puncte, 31.2% la trei puncte şi 73.5% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!