Stiri Acvile

Slovenia și-a definitivat lotul pentru EuroBasket 2015

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.09.2015

Slovenia și-a stabilit lotul de 12 jucători cu care va aborda actuala ediție a EuroBasket 2015. Jure Zdovc a ales sportivi cu care va aborda Campionatul European din acest an.

Lotul echipei naționale din Slovenia este alcătuit din: Luka Rupnik, Nebojsa Joksimovic, Jaka Klobucar, Klemen Prepelic, Jaka Blazic, Zoran Dragic, Mitija Nikolic, Jure Balazic, Miha Zupan, Sasa Zagorac, Uros Slokar și Alen Omic.

Vedeta Sloveniei de la Miami Heat, Goran Dragic, a anunțat încă de la începutul acestei veri că nu va participa la EuroBasket 2015.

Slovenia face parte din Grupa D a EuroBasket 2015 alături de Croația, Georgia, Grecia, Macedonia și Olanda. Echipa lui Jure Zdovc va debuta în competiția europeană pe 5 septembrie în fața Croației. Partidele din Grupa D se desfășoară în Croația, la Zagreb.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!