Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "Politicul a desfiinţat echipa de baschet din Giurgiu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.04.2014

Baschetul nu a murit la CSŞ Giurgiu. După retragerea din ediţia 2013/2014 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, datorită lipsei de sprijin financiar din partea autorităţilor, foştii jucători Adrian Vătculescu şi Daniel Bivolaru au înfiinţat un club de juniori care a prins foarte bine în rândul giurgiuvenilor. La câteva luni de la constituire, clubul are în componenţă aproximativ 100 de tineri sportivi dornici să practice sportul cu mingea la coş.

Într-o declaraţie acordată postului Valahia TV, Smaranda Iliescu a vorbit despre iniţiativa celor doi foşti sportivi.

Mă bucur că baschetul nu a murit la Giurgiu. Când am plecat la drum cu băieţii care au promovat în prima ligă, ei erau de vârsta micuţiilor de acum. A fost munca mea şi a lor de aproape 20 de ani. Cu toate că am întâmpinat necazuri, cu toate că le-am luat eu în piept mă bucur că le-am luat eu şi că actualii antrenori pot să îşi vadă de activitatea lor.

Referitor la susţinerea clubului recent înfiinţat, fostul preşedinte al CSŞ Giurgiu afirmă că situaţia nu s-a schimbat deloc faţă de cea a fostei primdivizionare, CSŞ Giurgiu.

Au fost aici în sală în jur de 100 de copii de aceeaşi vârstă. Aceşti copii nu primesc nimic, decât ce le dăm noi, ciocolată şi aşa mai departe, în rest merg pe banii părinţilor în deplasări. Trebuie să recunosc că e prima dată când am revenit în sală de când a început oribila acţiune de desfiinţare a echipei de Divizia A, graţie acestei lupte politice care este una nebună.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Ete na, pai nu mai bine ar fi cautat sa traiasca din sponsorizari decat din bani publici? Daca nu ar fi asteptat mila autoritatilor poate ca echipa ar fi existat si acuma!

    cu 10 ani în urmă (01.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    arm
    toate echipele din liga nationala au finantari din bani publici sub diverse forme alocari de contracte patronului pe alt domeniu de activitate , finantare,autoritatile locale direct catre club,si alte variante asa ca si mobitelco primeste bani publici sa nu iti faci iluzii ca ar fi altfel,d-na smaranda nu a reusit sa conviga politicul din giurgiu asta e tot ,intradevar cei din giurgiu sunt mai ingusti la minte de cat cei din ardeal,
    steaua crezi ca era in prima liga daca nu venea banul public???de ce crezi ca a fuzionat cu csm?? ca bani sa vina din bugetul primariei si nu de la guvern ca era mai greu de rupt de acolo ,eu sunt deacord ca primariile sa sustina echipe dar sa fie la vedere,stii cat cheltuie un parinte cu copilul lui de la 10 ani pana la 18 cand termina junioratul si constata ca nimeni nu il va lua la un club de seniori ??exceptie fac cei care au ceva valoare dar au si sustinere sa prinda un loc pe o banca de rezerve la un club de seniori chiar daca au fost altii in generatia lui mult mai buni ,sau va merge sa joace doar de placere pe la div b sau onoare asta tot pe cheltuiala lui asa ca MAI USOR CU PIANUL PE SCARI

    cu 10 ani în urmă (01.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      ok!

      cu 10 ani în urmă (01.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!