Stiri

Sonia Ursu și Eli Pavel, la o victorie distanță de semifinale în Cehia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2017

Basketball Nymburk, formație la care evoluează și româncele Sonia Ursu și Elisabeth Pavel, se află la o victorie distanță de calificarea în semifinalele campionatului din Cehia. Trupa din Nymburk a câștigat ieri meciul 3 din sferturi cu BLK Praga, scor 73-69, și are 2-1 la general. 

Ambele internaționale, atât Sonia Ursu, cât și Eli Pavel, au fost titulare în disputa de marti, fiind jucătoare de bază în angrenajul echipei. Pe de o parte, Pavel a izbutit un double-double cu 11 puncte, 12 recuperări, la care a mai adăugat o pasă decisivă, un capac, 4 mingi pierdute, având 13 la eficiență în 20 de minute jucate. De cealaltă parte, Ursu a jucat 26 de minute, având la final 7 puncte marcate, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 mingi pierdute și 7 unități în dreptul productivității. 

Primul meci al seriei a fost câștigat de Nymburk cu 77-55, joc în care Sonia Ursu a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive cu 17 la eficiență, din postura de titulară, în timp ce Eli Pavel a avut 2 puncte marcate în 6 minute jucate. 

Jocul secund le-a revenit baschetbalistelor din capitala Cehiei, BLK Praga câștigând cu 77-61, Sonia bifând 7 puncte și 5 recuperări, în timp ce Pavel a avut 8 puncte marcate și 8 mingi recuperate. 

Basketball Nymburk a terminat sezonul regulat pe locul 4 cu 16 victorii și 6 înfrângeri, iar dacă vor reuși să învingă în meciul 4 pe gruparea din Praga atunci se va duela în semifinală cu puternica USK Praga, lider autoritar în sezonul regulat și participantă în Euroligă. 

*Foto: Basketball Nymburk - women

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!