Stiri

Sonia Ursu va evolua în campionatul Poloniei

Valentin Todea

Valentin Todea
28.06.2017

Jucătoarea primei reprezentative a României, Sonia Ursu, a semnat o înțelegere pentru stagiunea 2017-2018 cu formația Sleza Wroclaw, campioana Poloniei în ultimul sezon. Sportiva în vârstă de 23 de ani vine după un an reușit în campionatul Cehiei, la Basketball Nymburk. A reușit să ajungă în semifinalele întrecerii interne alături de formația amintită, înregistrând medii de 10.5 puncte, 4.8 recuperări, 2.3 assist-uri și 1.6 intercepții. De asemenea, a evoluat în EuroCup, competiție în care a adunat statistici de 8.1 puncte, 4.6 recuperări și 1.6 pase decisive în 8 jocuri.

Ursu se află înaintea celui de-al doilea sezon european în afara României, evoluând ultima dată în țara noastră pentru CSU Alba Iulia, alături de care a cucerit argintul în LNBF și aurul în Liga Europei Centrale în stagiunea 2015-2016.

Preliminariile EuroBasket 2017 au consemnat pentru ea o medie de 1.7 puncte și 1.7 recuperări pe meci.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!