Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sora lui Nikola Malesevic joacă finala Champions League la volei

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2018

tijana malesevic alba blaj vitifbankTijana Malesevic (nr 6, alb), pregătindu-se de blocaj în timpul unei faze de joc din meciul Alba Blaj - Galatasaray

CSM Volei Alba Blaj a reușit calificarea în Final Four-ul Champions League la volei feminin, după ce a trecut în semifinale de Galatasaray, scor 3-1.

Unul dintre spectatorii prezenți la Sala Polivalentă din Capitală la meciul echipei din Blaj este fostul jucător al echipei CSM Steaua Eximbank, Nikola Malesevic. Baschetbalistul sârb, care a cucerit medaliile de bronz și argint în ultimii doi ani în prima ligă din România, este fratele voleibalistei Tijana Malesevic, care evoluează pentru Alba Blaj. Nikola a urmărit din tribună prestația surorii sale, după ce cu câteva ore înainte mersese la partida dintre CSM Steaua și BC SCM Timișoara, câștigată de oaspeți, scor 74-69.

Tijana Malesevic este una dintre cele mai bine cotate voleibaliste din lume. Ea face parte din naționala Serbiei care a câștigat anul precedent campionatul european de volei, desfășurat în Azerbaijan și Georgia. Tijana a mai câștigat un aur european alături de naționala Serbiei la Euro 2011, și mai are în palmares un argint olimpic în 2016, un argint la mondialul din 2015 și bronz la Europeanul din 2015.

Cei doi frați se încurajează reciproc prin intermediul rețelelor de socializare care le-au permis să țină legătură în sezoanele precedente, când Nikola juca în România sau Polonia iar Tijana în Turcia, Italia sau chiar Brazilia.

• ♾ SREĆAN ROĐENDAN, batice ❤ ♯28 😮

O postare distribuită de MALEŠEVIĆ Tijana (@ljubicica33) pe Aug 25, 2017 at 4:41 PDT

După ce au trecut de Galatasaray, pentru fetele de la Alba Blaj urmează acum duelul cu o altă echipă din Turcia, Vakifbank Istanbul. Partida se va juca la Polivalenta din Capitală, cu începere de la ora 19:00. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!