Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: "Băieţii sunt conştienţi de importanţa acestui joc"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.03.2014

Caprarescu

Sorin Căprărescu, managerul lui BCM U Piteşti, a vorbit pentru curier.ro despre partida de vineri seară, în care BCM U Piteşti va primi replica celor de la CSU Sibiu.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, întrucât întâlnim o echipă care o­cupă primele locuri ale clasamentului. Sibiul va veni la Piteşti să îşi joace şansa şi să termine pe locul 2. Noi trebuie să câştigăm obligatoriu, pentru că altfel situaţia se complică. Vine Stea­ua din urmă şi nu vrem să avem emoţii până pe final. O victorie cu Sibiul şi încă două cu Chiajna şi Timba ne apropie şi mai mult de locul 6. Steaua are un program mult mai greu decât noi, însă nu trebuie să ne culcăm pe-o u­re­che şi trebuie să tratăm serios fie­care meci în parte. Sibiul este o formaţie imprevizibilă ca şi noi. A obţinut victorii importante cu Ploieştiul, Oradea şi Timişoara, însă a luat şi bătaie la 20 de puncte de la Cluj. Este o echipă de moment, iar dacă prinde o zi bună, poate bate orice adversar din campionat. Sunt jucători pe­ri­culoşi şi trebuie să fim foarte a­tenţi. Dacă vom reuşi să-i blo­căm pe Ceskovic, Bojovic şi Aus­tin, nu cred că vom avea pro­­bleme. Nu au o bancă lungă şi se bazează pe 6 jucători, plus Calotă. Pentru noi, acest meci sperăm să fie şi o revanşă după înfrângerea din tur, când am pier­dut la o diferenţă destul de mare de puncte. Am avut o cădere in­explicabilă şi în doar trei minute adversarul s-a dus la 15 puncte. Băieţii sunt foarte bine montaţi şi sunt conştienţi de importanţa acestui joc.

Fluierul de debut al întâlnirii se va da la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!