Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: „Faptul că în 16 minute nu poți să punctezi, costă echipa”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
03.05.2019

Sorin Căprărescu: „Faptul că în 16 minute nu poți să punctezi, costă echipa”

Joi, 3 mai, în Sala Sporturilor din Pitești, formația antrenată de Florin Nini a primit vizita lui CSM CSU Oradea pentru meciul trei al sferturilor de finală. Jocul a fost unul extrem de interesant și a durat 50 de minute deoarece a necesitat două reprize de prelungiri.

În cele din urmă, elevii lui Cristian Achim au câștigat cu 93-87 și au obținut calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. După încheierea partidei, Sorin Căprărescu a participat la conferința de presă în locul lui Florin Nini, care a absentat din cauza unor motive personale. Acesta a fost mulțumit de prestația jucătorilor argeșeni în această serie, susținând că scorul ar fi putut să fie 2-0 pentru BCM U după cele două confruntări din Oradea.

Este păcat că nu am reușit să obținem victoria. Ce este drept, la acest meci am avut unii jucători cu un aport scăzut. Faptul că în 16 minute nu poți să punctezi, costă echipa. Per ansamblu, cred că a fost un duel dificil și disputat. Noi am depus un efort foarte mare și datorită faptului că nu avem o bancă atât de lungă ca cea a Oradiei. Una peste alta, suntem mulțumiți de modul de abordare a meciurilor, de efortul pe care l-au depus jucătorii în această serie. Nu suntem mulțumiți de rezultat. Le urăm succes celor de la Oradea, iar noi trebuie să uităm repede aceste jocuri. Urmează meciurile cu Steaua pe care trebuie să le câștigăm. Cred că toate meciurile au fost pe muchie de cuțit, nu se știa câștigătoarea de la început. La fel de bine puteam și noi să ne întoarcem de la Oradea cu 2-0 iar alta era soarta acestei serii. Din păcate, norocul a fost de partea lor și noi rămânem cu mulțumirea unor jocuri bune. Sperăm ca în continuare să avem parte de astfel de evoluții consistente.”, conform site-ului oficial a clubului piteștean

Mai departe, BCM U FC Argeș Pitești o va întâlni pe CSA Steaua București într-o confruntare ce se va juca după sistemul 2 din 3. Miza acestei întâlniri va fi calificarea în „finala” pentru locul 5.

*foto: bcmu.fotbalclubarges.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!