Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: "Sper ca la acest joc să avem suporteri cât mai mulţi în sală"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.01.2014

Caprarescu

Echipa din Trivale va avea parte de un test dificil în etapa cu numărul 15 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. BCM U Piteşti va da piept cu CSU Ploieşti, campioana en-titre a României.

Într-o declaraţie acordată Total Baschet, managerul piteştenilor a prefaţat întâlnirea din acest weekend.

"Meciul cu Asesoft va fi un meci foarte dificil, aşa cum au fost de altfel toate meciurile contra lor. Noi venim după o înfrângere la Timişoara, iar jocul acesta  a devenit unul foarte important pentru noi în lupta pentru play-off. Respectăm echipa ploieşteană. E o echipă care are în componenţă jucători de valoare, atât români cât şi străini. Părerea mea este că în acest moment alcătuiesc cea mai buna echipă din ţară. Însă noi ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi sper ca în acest meci să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut la Timişoara. Sper ca la acest joc să avem suporteri cât mai mulţi în sală, care să ne susțină ca de fiecare dată, aşa cum ştiu ei mai bine."

Partida se va desfăşura duminică seară, cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    meteo
    Daca vremea e asa nu ajungem pana la sala...m-am lasat pagubas la masina astazi si autobuzele dabia se misca...Ploiesti nu stiu daca ajunge pana la Pitesti- autostrada inchisa, drumul vechi cam la fel....

    cu 10 ani în urmă (25.01.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Si maine se pare ca o sa fie si mai rau!

      cu 10 ani în urmă (25.01.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    vremea
    Ce stiti? Se va juca meciul? Echipa a ajuns azi? Se va putea transmite?

    cu 10 ani în urmă (26.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!