Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: "Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.05.2014

Caprarescu

Sorin Căprărescu a prefațat duelul din sferturile de finală ale LNBM cu BC Mureș.

Trebuie să întoarcem rezultatul şi să ne calificăm în actul următor. Nu ne va fi uşor, dar nici imposibil. Sunt sigur că o să reuşim acest lucru cu ajutorul fanilor. Chiar dacă am pierdut două meciuri, băieţii au un moral bun, sunt profesionişti şi sunt sigur că vor apăra culorile clubului până la capăt. 

Managerul lui BCM U face apel la suporterii piteșeni pentru a fi prezenți în număr cât mai mare la sală. la ora meciului.

Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare şi să ne împingă de la spate. Pe această cale îi rog să fie un vulcan şi să pună presiune pe adversari, aşa cum fac suporterii de la Sibiu şi chiar de la Târgu-Mureş.

Referitor la starea de sănătate a lui Marko Djurkovic, Căprărescu a declarat:

Din păcate, şansele ca Djurkovic să se recupereze sunt foarte mici. Astfel ne va lipsi un om de sub panou, un jucător care ne-a ajutat foarte mult în acest sezon, iar lipsa lui s-a văzut în meciurile de la Târgu-Mureş. În acest moment el este sub tratament şi vom vedea la ora jocului dacă va fi disponibil sau nu.

Meciul 3 este programat vineri, cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Trivale. El va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!