Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: „Sper să terminim turul de campionat cu o victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.12.2014

Caprarescu

Derby-ul ultimei etapei a turului Ligii Naţionale de Baschet masculin se va desfăşura în Sala Mihai Vitezul. Aici, Steaua CSM EximBank (locul 1) va da piept cu BCM U Piteşti (locul 3). Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Sorin Căprărescu, managerul lui BCM U, a prefaţat întâlnirea din Capitală pentru site-ul oficial al piteştenilor.

Meciul cu Steaua va fi unul foarte dificil pentru noi. Întâlnim una dintre cele mai bune formaţii ale acestei ediţii de campionat, o formaţie care are în componenţă jucători foarte buni. Steaua este echipa cu cea mai lungă bancă din campionat, cu cei mai buni baschetbalişti români. Şi-au demonstrat forţa de-a lungul acestui tur, cedând o singură partidă.

Venim după înfrângerea de la Sibiu, una dureroasă pentru noi, care ne-a lăsat un gust amar. Am tecut peste acest eşec, trebuie să privim în viitor şi să fim concentraţi pentru partida cu Steaua. Sperăm să facem un meci mult mai bun decât cel de la Sibiu iar după cele 40 de minute de joc să ieşim învingători.

Referitor la turul de campionat, Căprărescu a declarat:

Turul de campionat a fost unul bun, nu foarte bun. Sunt sigur că era loc şi de mai bine. Sperăm să-l terminân cu o victorie, o victorie ce ne-ar asigura poziţia a treia în clasament. De evoluţia echipei din tur este mulţumit atât staff-ul tehnic, cât şi cel administrativ. Este drept că unii jucători nu au dat randamentul maxim şi nu s-au ridicat la aşteptările băncii tehnice. După jocul de marţi, indiferent de rezultat, vom trage linie, vom face o analiză şi vom vedea vedea de ce este nevoie pentru returul de campionat.

În acest moment, Piteştiul are un bilanţ de 8 victorii şi 3 înfrângeri. 

foto: Mihai Neacşu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!