Stiri Vulturi

Spania a anunțat lotul de jucători cu care va veni la Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.08.2017

Spania și-a definitivat lotul de jucători pentru EuroBasket 2017. Antrenorul Sergio Scariolo a ales cei 12 baschetbaliști cu care va încerca să-și apere titlul continental cucerit în urmă cu doi. Xavi Rabaseda și Sebas Saiz au fost ultimii doi sportivi la care staff-ul naționalei Spaniei au renunțat, iar lotul pentru EuroBasket 2017 arată astfel:

Fundași – Ricky Rubio, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Juan Carlos Navarro
Extreme – Fernando San Emeterio, Alex Abrines, Joan Sastre, Juancho Hernangomez
Pivoți – Pau Gasol, Marc Gasol, Willy Hernangomez, Pierre Oriola.

Spania nu se poate baza la EuroBasket 2017 pe Sergio Llull. Jucătorul lui Real Madrid a suferit o accidentare gravă chiar în perioada de pregătire. Llull a fost supus deja unei intervenții medicale și este așteptat să fie indisponibil minim 6 luni de acum încolo.

Spania face parte din Grupa C a EuroBasket, cea găzduită de Cluj-Napoca. Ibericii vor debuta în turneu cu un meci împotriva Muntenegrului, pe 1 septembrie. Spania va întâlni România pe 4 septembrie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Citind articolul asta aud in urechi un mars funebru si doua bocitoare......

    cu 6 ani în urmă (23.08.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Spania vine cu un lot serios de jucatori, in contrapartida noi aducem doi antrenori grozavi, unu rage fenomenal si unu se scarpina extraordinar de bine la fabrica de urmasi, la capitolele astea cred ca nu o sa ne bata nimeni, galactici ajungem!

    cu 6 ani în urmă (23.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!