Stiri

Spania avanează în sferturi fără să impresioneze în fața Turciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.09.2017

Spania s-a calificat în sferturile de finală ale EuroBasket 2017, după un meci cu Turcia în care nu a impresionat. Ibericii s-au impus la Sinan Erdem Dome cu scorul  de 73-56 (19-10, 14-15, 16-18, 24-13).

Spania a început bine meciul și părea să-și impună cu ușurință punctul de vedere. Turcia a răspuns cu două sferturi câștigate și a furnizat o premieră pentru iberici, care nu mai pierduseră un sfert la actuala ediție a EuroBasket. În sfertul patru, Ricky Rubio avea să rupă definitiv echilibrul cu două coșuri marcate de la mare distanță. Turcia nu a găsit răspuns de la distanță și facilita Spaniei calificarea în sferturile de finală ale EuroBasket 2017.

Ricky Rubio a fost cel mai bun jucător al trupei lui Scariolo cu 15 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Sergio Rodriguez a contribuit cu 11 puncte, 9 pase decisive și 4 recuperări, iar Pau Gasol cu 11 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

Furkan Korkmaz a fost principalul artizan al Turciei cu 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisve. Melih Mahmutoglu a terminat cu 10 puncte și 2 pase decisive.

În sferturile de finală ale EuroBasket 2017, Spania va da piept cu Germania, echipă care a trecut de Franța în faza optimilor de finală.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Meci
    Cred ca de la unele meciuri ale lui U Mobitelco din 2012-2013 nu tin minte sa fi vazut o echipa care de la inceput pana la sfarsitul meciului sa aiba atacuri la limita de 24 de secunde, ca regula. Personal nu-mi plac astfel de meciuri chiar daca echipa in cauza se numeste Spania.

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!