Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: A fost cel mai bun joc al nostru

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
08.11.2013

Srecko Sekulovic, antrenorul de la BC Mureş s-a arătat extrem de satisfăcut după meciul câştigat de echipa la la Minsk, în prima etapă din Cupa Eurochallenge:

„A fost cel mai bun joc al nostru din acest sezon, cred că suntem mai buni de la meci la meci. Tsmoki este una dintre echipele cele mai puternice din această competiţie, dar noi am controlat jocul şi am reuşit la final să ne impunem. Iar această victorie înseamnă foarte mult pentru noi. Vrem să continuăm cu rezultatele bune în Europa, dar campionatul intern rămâne obiectivul nostru primordial. Vine Steaua, o echipă foarte puternică, un brand important, cu Stănescu şi Tudor în lot, care au jucat la BC Mureş, şi vor veni cu o ambiţie în plus. Din fericire călătoria cu charterul a scurtat mult timpul petrecut la Minsk, astfel că nu putem avea oboseala drept scuză, dar nu va fi uşor să învingem.”

Sekulovic a mulţumit în mod explicit suporterilor care au aşteptat avionul de la Minsk, iar alţii s-au adunat în faţa Sălii Sporturilor.

A fost plăcut să vedem fanii, cum ne întâmpină, sentimentul că nu suntem singuri, putem să ne bazăm pe suportul lor, suport pe care-l simţim şi atunci când jucăm în deplasare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!