Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: ,,A fost greu să menţinem un ritm bun în aceste două zile”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
27.04.2014

În cel de-al doilea meci al primei serii din play-off, elevii lui Srecko Sekulovic au bifat înca o victorie împotriva celor de la BCM U Piteşti. Tehnicianul gazdelor s-a declarat mulţumit de scorul la general, însă a mărturisit că jocul făcut de băieţii lui în prima jumătate a meciului nu e ceea ce şi-a dorit el.

,,A fost un meci foarte greu. Sunt mulţumit de prestaţia noastră din a doua jumătate a meciului, în prima repriză băieţii mei nu au jucat ce le-am cerut eu, am ratat şi multe aruncări de la distanţă. A fost greu să menţinem un ritm bun în aceste două zile pentru că meciurile cu Pitești sunt foarte grele. Cum am mai spus, îmi era teamă de meciul al doilea pentru că e greu să te recuperezi după primul, dar cel mai important este că avem 2-0 și vom merge la Pitești cu scopul de a câștiga primul meci de acolo”, a declarat Srecko Sekulovic. 

Momentan BC Mureș conduce cu 2-0 la general în seria cu Pitești, urmând să se joace partidă cu numărul 3 în data de 01 mai pe terenul celor de la BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!