Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "A fost un meci extrem de dificil"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.03.2014

BC Mureş a reuşit să câştige pe terenul celor de la CSM Oradea, scor 76-75, la capătul unui meci extrem de disputat pe final de joc. Srecko Sekulovic, tehnicianul formaţiei învingătoare, a vorbit la final despre partida în sine, declarându-se satisfăcut de rezultatul final. 

"Am controlat situaţia pe tabela de marcaj pe tot parcursul meciului. În prima parte a jocului am marcat 49 de puncte, lucru care confirmă încă o dată care este principala noastră armă. Din păcate, în repriza secundă nu am mai continuat în aceeaşi notă, Peciukas şi Jelenic irosind câteva aruncări pe care de obicei nu le ratează. Pe final am făcut câteva greşeli stupide, pierzând mingea în propria jumătate, dar în cele din urmă cred că am învins meritat. CSM Oradea este o echipă care impune respect şi practică un joc foarte greu de combătut. Are forţa de a recupera foarte uşor un handicap semnificativ de puncte şi ne-au pedepsit aspru pe final. Sunt satisfăcut de rezultatul final, a fost un meci extrem de dificil. La Oradea este întotdeauna greu să învingi, o spun din proprie experienţă", a declarat la final Sekulovic, fiind citat de site-ul oficial al clubului din Oradea. 

În urma acestui rezultat, BC Mureş Târgu Mureş a urcat pe poziţia a 3-a, având la activ 37 de puncte şi un bilanţ de 15 meciuri câştigate şi 7 pierdute. În runda următoare, mureşenii vor primi în "Junglă" vizita celor de la Energia Rovinari. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!