Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Acest campionat a adus cu el mult stres”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
02.04.2014

Tehnicianul gazdelor vorbeşte despre planurile sale în legătură cu meciul împotriva Timbei Timişoara. La fel ca şi preşedintele Cornel Lungu, acesta se aşteaptă la un meci uşor, gândindu-se deja la play-off.

„În meciul cu Timba le voi da şansa să joace celor care de obicei nu prind multe minute pe teren. Avem nevoie de puţină odihnă, nu neapărat fizică, ci şi psihică, pentru că acest campionat a adus cu el mult stress, dar avem destul timp la dispoziţie să ne odihnim şi să ne pregătim pentru prima rundă de play-off, deoarece acela va fi cu totul alt campionat. În ceea ce-l priveşte pe Ciric, vom decide la antrenamentul de diseară dacă va juca sau nu”, a declarat Srecko Sekulovic.

Partida va avea loc joi, 03 martie de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!