Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: “Am aşteptări mai mari de la elevii mei”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
30.03.2014

Contând pentru etapa a 25-a, meciul dintre BC Mureş şi CSU Atlasib Sibiu s-a dovedit a fi unul cu un final incediar, “tigrii” triumfând pe teren propriu. Tehnicianul gazdelor însă   s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi.

„Mă simt de parcă am fi pierdut meciul, nu am reuşit să facem ce ne-am propus. Am început bine meciul dar ne-am pierdut pe parcurs. Am avut un procentaj foarte slab în ceea ce priveşte recuperările. Am avut şansa să câştigăm cu mai mult de 2 puncte, dar unele decizii ale arbitriilor m-au nedumerit, este prima dată când vorbesc despre arbitrii. Oricum, sunt dezamăgit, am aşteptări mai mari de la elevii mei.”

 Partida s-a încheiat cu scorul de 86-84.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Capul sus Bc Mures
    Si de pe locul 8 se poate castiga campionatul!!!

    cu 9 ani în urmă (30.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!