Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Am comis prea multe greşeli minore”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.01.2014

Srecko Sekulovic, antrenorul BC Mureș, a declarat după ce echipa sa a pierdut la Sibiu în urma unui un meci intens:

 Ca în orice sport şi în baschet trebuie să mai ai şi noroc, noi astăzi nu am avut prea mult. Am comis prea multe greşeli minore, nu ne-am concentrat destul de tare, mai ales când am fi putut pune o diferenţă mai mare între noi şi gazde. A fost un adevărat derby, un meci încrâncenat unde ar fi putut oricare dintre echipe să iasă învingătoare. Sunt trist deoarece puteam prinde o rivală direct chiar la ea acasă. Am jucat cu doar şapte jucători deoarece nu în toate partidele pot folosi mai mulţi jucători, azi a fost o asemenea partidă. Martinic începe să-şi regăsească forma, azi a jucat cu folos. 

Scorul partidei dintre CSU Sibiu și BC Mureș a fost 77-75. Goran Martinic a evoluat pentru prima dată în acest an calendaristic, după o perioadă de absență din cauza unor probleme cu spatele.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    7 jucatori
    Tot cu 7 jucatori a jucat si Sibiul,d-le Seculovic,numai ca au fost mai buni,si antrenorul ia ales functie de calitati nu de preferinte.Apropo d-stra de ce jucati doar cu 7 jucatori!? nu au loc mai multi sarbi in teren? sau nu aveti decat 6.Proasta decizie,sa il lasi pe Navikas pe banca,este in forma,si sa-l readuci in teren pe Martinic la un meci greu dupa o absenta atat de lunga?Practic prin tactica aplicata aseara nu jucatorii au facut greseli minore, ci d-stra..Martinic este un jucator f.bun, dar se vede clar ca nu si-a revenit inca,deci rabdare.Nu in fiece meci poti juca cu aceiasi echipa,este adevarat,dupa umila mea parere,dar din cate meciuri am vazut,echipa este aceiasi mereu cu mici fluctuatii de 5 minute.Felicitari pentru Jelenic aseara chiar ajucat bine.

    cu 10 ani în urmă (30.01.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Astea cu nr de jucatori is scuze penibile. Daca nu joci meciuri de cupe europene, poti duce meciurile din campionat cu 7 jucatori si inca unu care sa te ajute 5 min sa zicem, fara probleme. Poti lua si titlul in 7 jucatoriu de baza fara probleme. Degeaba ai rotatie fara valoare si degeaba ai 10 batrani care nu pot juca in ritm de playoff.
    Sibiul daca reuseste sa mentina ritmul(nu stiu cat de bien is pregatiti fizic) nu are adversar acasa. Joaca echipa asta intr-o viteza teribila. Oradea nu ma gandeam ca nu o sa le faca fata, dar parca erau bagati in priza sibienii. E stilul ofensiv si foarte spectaculos al lui Misha, iar daca rezista fizic o sa fie greu pt toata lumea cu ei. Misha sta bine tactic, ofensiva excelenta sa vedem defensiva si pregatirea fizica+ presiunea daca o sa le gestioneze bine...dar cred ca si el e mai matur decat era la Cluj.

    Apropo cel mai bun antrenor dintre antrenorii tarii, are unu Lupusavei pe acolo care cand l-a bagat i-a dat cosuri si de la mijlocul terenului. Oare pt ca ii mai mic sau de ce nu il vede pe banca. Pacat de el ca iar o gresit echipa

    cu 10 ani în urmă (30.01.2014)
    • YMCA Tiger:

      ...
      Fi mai atent...citeste inca o data...nu se plangea deloc, a zis doar ca a preferat sa foloseasca o rotatie scurta...cum sa-l foloseasca pe Lupu si Palti cand astia is lenti de tot.

      Asa ca spor la citit si mai putin antrenorat aici pe site caci totusi nu tu ai dus o echipa "care nu va prinde playoff-ul" pana in finala.

      cu 10 ani în urmă (30.01.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    free62
    ai dreptate,Lupusavei iar a gresit echipa, nu au nevoie unii antrenori de aruncator de 3 pct. la luat muresul sa-l tina pe banca ca nu cumva sa se manifeste la vreo echipa.In tur cu mediasul el a castigat meciul si-n retur nu la introdus nici un minut.Pacat il tine pe banca ,tot o strategie de-a lui Sekulovic se pare vor sa castige prin viteza teribila.Dar nu ii iese.Silviu sincer mie imi pare rau ca nu joci,dar as vrea ca sa-si mentina strategia si in meciul cu noi de la mures ca sa putem sa castigam.

    cu 10 ani în urmă (30.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    free62+suporter oradean
    Mai baieti, pai cum sa-l bage pe Lupusavei si cand daca are strategie facuta doar pentru sarbi.In general la noi in tara sa implementat regimul antrenorului sarb si a jucatorului sarb.Daca un jucator sarb nu joaca nu poate sa ceara bani mai multi si nici nu-si poate prelungi contractul.aSA ca vrei nu vrei indiferent de potenta si calitati Sekulovic ii tine in teren,zice el ca asa isi mentine functia si isi promoveaza si concetatenii.Asta este si daca mai intervin si greseli minore de importanta majora,finalul este trist.Cat despre Silviu,imi pare rau de el dar nu are loc nici in aceasta echipa,nu-i ramane decat sa astepte sa se intample vreo minune.

    cu 10 ani în urmă (30.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!