Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Am pregătit intens acest meci”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
09.12.2013

După meciul jucat cu U Mobitelco Cluj, antrenorul mureșenilor, Srecko Sekulovic, a declarat următoarele:

Am pregătit intens acest meci, venim după o victorie mare la Energia Rovinari, care însă nu ar fi însemnat nimic fără o victorie şi azi. Surpriza mea a fost că l-am pus pe Brown să-l anihileze pe Cuic, jucătorul care a fost motorul nostru anul trecut şi fără care s-a văzut a fost mai greu pentru clujeni. Prima repriză am avut probleme cu Silvăşan, care a aruncat extrem de bine. Am schimbat apărarea în zonă, dar am jucat un pic mai încet, permiţând adversarilor să marcheze câteva coşuri uşoare. Am şi ratat câteva aruncări necontestate, dar este bine că am câştigat.

Sekulovic a remarcat prestația bună a lui Brown, dar și aportul lui Tudor Jucan. Ela mulțumit și suporterilor pentru încurajări:

Sunt bucuros că l-am adus pe Brown la echipă, chiar dacă unii erau sceptici. Astăzi şi-a arătat clasa atât în atac cât şi în apărare. Am avut mai multe recuperări, probabil şi asta a fost cheia succesului. Jucan a venit de pe bancă cu câteva recuperări bune şi coşuri utile. Mulţumim suporterilor, care au venit în număr mai mare la sală, suportul lor ne-a ajutat să trecem peste momentele mai dificile.

BC Mureș s-a impus cu scorul 98-91 în fața formației clujene.

Sursa: bcmures.com

Foto: Jeff Warder

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Sekulovic & Brown
    Sunt convins ca o sa mai vedem astfel de meciuri facute de Brown. De asta avea nevoie...

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!