Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Am vrut să îi surprindem”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
08.02.2014

După victoria echipei sale cu 93-99 pe terenul lui BC Timișoara, tehnicianul celor de la BC Mureș a declarat că s-a temut pentru acest meci și că a făcut tot posibilul să îl scoată din joc pe căpitanul gazdelor, Zlatko Jovanovic, deoarece îl consideră cel mai bun jucător al bănățenilor:

„Ne-am temut de meciul cu Timișoara. Știam că ei se luptă pentru play off,  noi aveam două eșecuri consecutive și am avut emoții. Dar și ei aveau multă presiune, iar noi am început meciul cu apărare în zonă, am vrut să îi surprindem. Am sperat ca Jovanovic să nu își între în ritm. El este cel mai bun jucător al Timișoarei, este motorul echipei. Dacă el joacă bine, toată echipa joacă bine. Pe final, ratarea slam-dunk-ului lui Conley a fost cheia meciului, deoarece după aceea noi am revenit în joc. Nu vreau să spun că el este vinovat, dar ratarea lui a fost un plus pentru noi. Urez toate cele bune Timișoarei și sper să ajungă în play off”, a spus Srecko Sekulovic la finalul întâlnirii.

BC Mureș a ajuns la o linie de clasament cu 12 victorii și 5 înfrângeri, ceea ce îi plasează pe un provizoriu loc 2 în Liga Națională. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Felicitari!
    Victorie foarte mare si importanta in vederea configuratiei finale a clasamentului sezonului regulat!

    Hai BC MURES

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    ...
    Felicitari pt victorie! Sunteti o echipa buna, dar ne-am batut singuri ieri. Cand am avut avantaj cu vreo 4-5 minute inainte de final niciun Martinic sau Jelenic nu ne-ar mai fi ajuns. E adevarat, o tactica buna se bazeaza si pe greselile adversarului! Voua succes in playoff, noi asteptam sa vedem finalul sezonului daca ne intalnim acolo.

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!