Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Avem cei mai buni suporteri din Liga Națională”

Dan Oancia

Dan Oancia
19.09.2014

Antrenorul sârb de pe banca grupării BC Mureș, Srecko Sekulovic, s-a arătat optimist ieri cu privire la noul sezon într-o conferință de presă organizată de clubul mureșean. Deja de trei ani la echipa de pe Mureș, Sekulovic a reușit cea mai mare performanță în sezonul 2012-2013 al Ligii Naționale, atunci când a terminat pe locul al doilea, cedând în finală cu scorul de 4-2 împotriva celor de la Asesoft Ploiești.

Înaintea începerii ediției 2014-2015 a campionatului României, Srecko Sekulovic s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor pe care-i are la dispoziție. „În lotul echipei avem atât jucători experimentaţi cât şi tineri. Am arătat o agresivitate pozitivă în turneele amicale ceea ce este de bun augur. Am jucat foarte bine în defensivă. Nu avem în echipă vedete şi este foarte important că fiecare lucrează pentru ca grupul să crească şi să fie puternic”, a spus Sekulovic.

„Am definitivat lotul și așteptăm susținere din partea suporterilor. Avem nevoie de ei și pentru că sunt cei mai buni fani din Liga Națională. Pot spune că sunt ca al șaselea jucător, iar baschetbaliștii care au sosit în vară la Mureș au făcut-o și pentru atmosfera foarte bună din sală”, a declarat antrenorul principal al Mureşului, Srecko Sekulovic, cu privire la aportul pe care suporterii îl aduc echipei antrenată de el.

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Ca si suporter bc mures nu pot decât să confirm cele mentionate de antrenor. Avem cea mai buna galerie! 😉

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu rhadoosb :

    BC Mures
    Da, asa este. Aveti cea mai buna galerie :)

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș thematriksz:

      :)
      Chiar m-as fi mirat, daca un sibian civilizat nu ar fi comentat ceva.

      cu 9 ani în urmă (19.09.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    @rhadoosb
    Asta e un articol menit sa starneasca controverse intre suporteri :D
    Orice oficial sau club isi lauda proprii suporteri, e ceva normal, pus ca orice public poate fi frumos in felul sau.
    Noi avem stilul nostru de atata timp, cu bune, cu rele, trebuie sa tinem steagul sus :D

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Straini
    Cred ca era nevoie si de al saptelea strain

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    suporteri
    Nu stiu ce criterii se iau in considerarea la evaluarea unei galerii: numarul de membrii, decibelii si lozincile :) accesoriile, etc dar pot spune cu siguranta avem o galerie inimoasa si fidela care este prezenta atat la meciurile de acasa dar si la aproape toate cele din deplasare si nu cred ca are sens comparatiile dintre galerii. Pe de alta parte pot afirma cu certitudine ca avem printre cei mai fair play si inimosi spectatori/suporteri care umplu Jungla din Tg Mures creand o atmosfera frumoasa la fiecare meci al echipei noastre iar lexCSU are perfecta dreptate. Succes tuturor si sa vedem meciuri frumase anul asta!

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Srecko
    Ca sa revin la tema articolului vreau sa spun ca intre antrenorul BC Mures si suporteri exista o relatie speciala de respect reciproc care a aparut pe de o parte datorita muncii si rezultatelor obtinute de antrenor si pe de alta parte datorita aprecierii si recunosterii meritelor antrenorului de catre suporteri. Acum ceva timp Srecko a marturisit ca este pentru prima oara in cariera lui de antrenor cand publicul il aclama indelung la fiecare meci (mai des decat pe jucatori) iar acest lucru il onoreaza si a contat in decizia

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Srecko continuare
    am apasat enter din greseala :)........lui de a ramane in continuare in Tg Mures. Srecko este foarte iubit si apreciat in Tg Mures. Nu cred ca multe echipe au fost intampinate de fani la 5 dimineata dupa ce au pierdut finala in play off dar jucatorii de la BC Mures au fost aclamati de fani pentru daruirea si momentele frumoase de baschet oferite suporterilor. Nu suntem o echipa cu buget mare dar sigur BC MURES si baschetul sunt foarte iubite in Tg Mures.

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca opreamarius :

    pacat..
    Poate ca aveti cea mai frumoasa galerie, desi eu o consider pe cea de la Sibiu fiind prima,dar nu veti fi respectati atata timp cat se canta in doua limbi;)...

    cu 9 ani în urmă (20.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!