Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: “Azi am ratat mult”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
16.03.2014

După partida caștigată în fața Energiei Rovinari, antrenorul gazdelor, Srecko Sekulovic s-a declarat extremm de nemulțumit de prestația ofensivă a echipei sale. Tehnicianul este supărat și pe faptul că echipa sa nu a etalat un joc care să facă deliciul publicului. Totuși în final victoria este cea mai imprtantă pe sârbul care se gândește deja la meciul cu U Mobitelco Cluj:

„Cea mai puternică armă a noastră sunt aruncările de la distanţă, iar azi am ratat mult. Am pregătit un joc bun, Rovinari e o echipă foarte bună, dar ofensiva noastră a fost nu prea bună. Nu a fost un joc bun, mai ales pentru suporteri care probabil se aşteptau la un număr mai mare de puncte pe tabelă. Din nou, nu am avut o zi bună pentru aruncările de la distanţă. Dar în final, este important că am câştigat, acum ne vom concentra pentru meciul cu U Cluj.”

Meciul a fost unul de o importanţă majoră pentru ambele echipe, oaspeţii luptând pentru o calificare în primele opt echipe iar gazdele sperând la asigurarea unei poziţii cât mai confortabile în play-off.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Azi nu am ratat mult, ... azi am ratat foarte mult.

    Peciukas nu se regaseste si am observat ca mai nou nici coechipierii nu mai joaca pe el, cateodata il scot din scema jocului. Ceea ce nu e bine, mai ales pentru increderea in sine pe care clar a pierdut-o si trebuie sa se regaseasca.

    Jelenic iarasi a fost sub nivelul asteptarilor, deja a 4-a sau a 5-a oara in ultimele meciuri.Totusi vad ca antrenorul se incapataneaza sa-l bage in teren, ba chiar din primul minut.

    Ceilalti si-au cam facut treaba, am avut noroc sa avem in fata o echipa care, chiar daca din punct de vedere individual are calitati inconstestabile, insa la nivel de echipa nu functioneaza asa cum a trebui, prin consecinta rateaza mult, sau face greseli, prin pase gresite, iar asta ne-a permis sa nu fim nici noi taxati pentru greselile noastre.
    Altfel, cu o alta echipa ca adversar in fata, sigur ca ne-ar fi fost muuult mai greu!

    Daca nu ne imbunatatim procentajele de reusite nu vom avea sansa cu U, duminica viitoare.




    cu 10 ani în urmă (16.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    ratari
    TOATA echipa a ratat (nu cred ca am mai vazut la o singura echipa atatea aruncari gen "in and out" ofensiva noastra a fost aproape inexistenta in schimb ne-am aparat foarte bine ceea ce esta reconfortant. Peciukas trece printr-o perioada slaba dar eu cred ca o sa treaca peste ea si isi va reveni. @erebus: nu stiu ce ai cu Jelenic dar este un foarte bun aparator in ultimele meciuri aruncarile lui nu au fost cele mai reusite dar in aparare si-a anihilat adversarul. Toata echipa trece printr-o perioada grea dar imbucurator este ca strang din dinti si se lupta sa iasa la liman.

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    lider
    Peciukas este in scadere de forma psihica... (cand are posibilitate mai infinge cate o treita mortala dar tot mai rar) Problema mare este ca in opinia mea lipseste un "cuic" din echipa. Un lider in teren. Nu cred ca echipa asta poate ajunge in semifinala fara un "motor psihologic" cum am avut anul trecut...

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    OLDBOY,
    Jelenic un bun aparator, hai sa fim serioasi, urmareste statisticile si vezi cate puncte a dat omul lui, Eu am vazut ca la Steaua, conducatorul de joc, a dat cele mai multe puncte, sa nu mai vb de meciu cu Oradea,etc,Dar cum fiecare apreciaza sau nu un jucator, ai si tu acest drept,fiecare cu protejatul sau, se pare ca tu si cu Seculovik il placeti cel mai mul.E alegerea voastra, nu te critic doar imi exprim opinia.

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014)
    • YMCA Tiger:

      ...
      Deci Jelenic (pozitia 2-3) nu e aparator bun pentru ca: conducatorul de joc (pozitia 1) de la Steaua si Oradea au dat mai multe puncte...bravo argumentarea anului...sa intelegem ca daca Jelenic ar fi dat mai multe puncte decat conducatorii de joc de la aceste echipe era un aparator bun?

      cu 10 ani în urmă (16.03.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Jelenic
    Si eu sunt de acord ca Jelenic nu este deloc in forma. Dupa parerea mea Navickas ar mult mai potrivit in locul lui, si mult mai valoros!!

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!