Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Cred că Timba a jucat foarte bine, a fost foarte greu pentru noi”

Dan Oancia

Dan Oancia
14.12.2014

BC Mureș Târgu Mureș a rupt șirul insucceselor ieri, odată cu victoria obținută în sala „Constantin Jude” contra Timbei Timișoara. Chiar dacă au condus în cea mai mare parte a jocului, „urșii” nu au putut să țină de rezultat, astfel că scorul final a fost 75-72 pentru oaspeții veniți din Ardeal.

Srecko Sekulovic, antrenorul celor de la BC Mureș a recunoscut superioritatea arătată de către timișoreni în unele momente ale jocului. Cred că Timba a jucat foarte bine, a fost foarte greu pentru noi. Știm că nimeni nu are meci ușor aici cu ei. Rezultatele noastre nu erau cele așteptate și a fost o presiune în plus. Am încercat să jucăm tare, dar am făcut greșeli. E foarte important că s-a oprit seria negativă. Bineînțeles că nu sunt satisfăcut de cum am jucat. Timba are străini buni, azi și Filip a jucat bine. Pentru Timba cred că jocurile seamănă, nu au presiune și pierd pe final, lucrurile s-au schimbat pentru noi, am câștigat cu presiune. Poate ei au fost mai speriați de posibilitatea de a câștiga decât noi. Pentru că meritau, au condus în majoritatea timpului. Au ratat pe final și noi am marcat pe acest fond”, a declarat Sekulovic, potrivit sport9.ro

BC Mureș Târgu Mureș va juca în etapa viitoare pe teren propriu contra celor de la Energia Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!