Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: “Cred că cu această echipă nu puteam mai mult în acest sezon”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2014

BC Mureș Târgu Mureș a fost eliminată de CSM Oradea din cursa spre a doua finală consecutivă de Liga Națională de Baschet Masculin. După partida cu numărul 3 pierdută pe teren propriu de mureșeni, antrenorul acestora, Srecko Sekulovic a vorbit despre atât despre meci cât și despre întreaga serie. Antrenorul sârb consideră că echipa și-a atins maximul în această componență și spune că și accidentările frecvente au tras formația în jos:

„E greu să zici ceva, dar mai întâi felicit echipa Oradei. Au jucat bine în acest sezon inclusiv în semifinală. Eu nu vreau să caut scuze, dar ne-au afectat foarte mult accidentările. Abia şi-a revenit unul, iată că s-a accidentat celălalt. Acum Peciukas are probleme, nimic foarte serios, dar simte durere în genunchi, are nevoie de câteva zile de repaus. Martinic a revenit pe teren şi chiar dacă a fost cel mai bun marcator al nostru, a făcut şi el multe greşeli. Andrija Ciric a revenit foarte bine în echipă, dar nu poate deocamdată mai mult decât o jumătate de meci. Cred că această partidă, cât de fapt toată semifinală, am pierdut mental. Şi în partida de astăzi, când am pierdut acele câteva mingi şi am primit coşuri din ele, după care am căzut complet, toată lumea a cedat. Nu numai în acest meci şi în primele două. Am făcut acele greşeli la +14 puncte, ei au revenit la 8 puncte şi noi nu am mai putut reveni. Am primit 100 de puncte şi este foarte greu să marchezi 101. Am făcut multe greşeli în acest sezon, inclusiv eu, deci consider un rezultat bun accederea în semifinală. Cred că cu această echipă nu puteam mai mult în acest sezon. Mulţumesc suporterilor care ne au susţinut şi în seara aceasta.

Acum trebuie să-i motivez pe băieţi pentru confruntarea pentru locul trei, cred că pentru noi ar fi excelent clasarea pe treapta a treia a podiumului în acest sezon. Şi nu va fi uşor. Sunt dezamăgit din cauza că am cedat prea uşor, anul trecut arma noastră a fost voinţa dar anul acesta am cedat prea uşor în momentele cheie. Vom face sigur o analiză a sezonului. Dar vă spun că nu ne au ajutat accidentările.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Accidentari,
    Da au fost si din astea ,si la fiecare echipa,dupa cum am mai spus echipa prost ,distribuita,indrumata in teren cu decizii sau mai bine zis indecizii luate.Incapatanare sa joci un sezon intreg cu 6 jucatori au dus la acest rezultat.
    Oricat de bun ar fi un jucator mai are nevoie sa respire intr-un meci.Analiza poate fi facuta ,dar nu va poate absolvi de faptul ca ati luat decizii necorespunzatoare.V a doresc succes pe mai departe.Oricum Oradea este pe val anul acesta,dar asta nu scuza jocul fara tactica pe care l-ati practicat.Asumati-va rezultatul si nu mai criticati si discreditati jucatorii.Chiar sunt foarte talentati daca ati ajuns pana aici,

    cu 9 ani în urmă (21.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Lot
    Nu sunt de acord ca acest lot nu putea mai mult. Parerea mea ca luati individual, Muresul are al doilea lot ca valoare, dupa Asesoft. Problema atat la Mures cat si la Ploiesti este pe banca. Nu poti avea pretentia ca sa te ajute jucatorii de pe banca daca tu ii bagi doar cand nu mai ai incotro. Nu contest valoarea antrenorului Sekulovic, stiu ca este un foarte bun motivator dar nu e suficient. Trebuie sa le dai sansa jucatorilor de pe banca in sezonul regulat, sa iti asumi chiar si rezultate negative pt asta.
    Succes in finala mica, sper sa intalniti Asesoft si sa va luati revansa.

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    corect
    Perfect de acord cu voi, daca si rezervele primeau mai multe minute in campionat, poate aveau si randament, un unele momente, cand pur si simplu nu mai avea cine sa joace. Asta e, poate invata din greseli cei cu putere de deicizie. Oricum, mie personal mi se pare o prostie sa te bazezi pe un nucleu mic de jucatori, in conditiile in care tu iti propui sa lupti pe 3 fronturi....

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!