Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Cred că jucătorii au înţeles importanţa acestui meci”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.01.2014

 După victoria obținută în fața celor de la SCM U Craiova, antrenorul BC Mureș, Srecko Sekulovic, a declarat:

 

Îmi felicit echipa pentru jocul practicat, mulţumesc spectatorilor că ne-au ajutat şi în această seară. Am dat dovadă de caracter şi în acestă partidă. Am început  un pic mai îngârcit partida din această seară, cred că jucătorii au înţeles importanţa acestui meci şi au avut o presiune mai mare asupra lor. Acesta s-a simţit la început, dar apoi au început să facă ceea ce am pregătit toată săptămâna.

Sekulovic a menționat jocul lui Ivan Jelenic ca fiind unul dintre cele mai importante elemente ale succesului la acest meci:

Nu prea-mi place să menţionez un jucător sau altul, dar una dintrei cheile succesului a fost Jelenic, cel care s-a apărat excelent la Seals. Nu ştiu câte puncte a marcat şi nici nu mă interesează, dar l-a scos din joc pe - poate cel mai bun jucător al ligii - Seals. Din acestă cauză craiovenii nu şi-au găsit ritmul, au devenit nervoşi şi-au ratat multe aruncări. Toţi cei care au jucat în această seară au contribuit la victorie, nu vreau să diminuez partea nici unuia dintre ei, dar Jelenic - poate a ratat unele aruncări pe care de obicei le marchează - dar s-a apărat bine.    

BC Mureș a trecut de SCM U Craiova cu scorul 88-75. Ivan Jelenic a reușit 15 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Seals a marcat 14 puncte.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    ???
    „îngârcit” = ???
    Stimabililor, dacă nu stăpâniți anumite cuvinte din limba română (asta ca să mă exprim politicos), nu le mai folosiți !!! Riscați să vă compromiteți imaginea ...Și nu-i prima dată !

    cu 10 ani în urmă (19.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!