Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Mergem la Oradea să recuperăm punctul pierdut pe teren propriu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.03.2014

Srecko Sekulovic, tehnicianul formației BC Mureș Târgu Mureș, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă premergătoare disputei cu CSM Oradea despre partida în sine, susținând că nu ar fi o surpriză foarte mare dacă ar reuși să se impună pe terenul acestora. Încleștarea dintre BC Mureș și CSM Oradea se joacă duminică de la ora 18:00.

„Nu am fost destul de concentrați în ultimele meciuri, am făcut destule greșeli pentru care am plătit. Am învățat din greșelile noastre, mergem la Oradea să recuperăm punctul pierdut pe teren propriu. Sper să găsim calea spre victorie. Am vizionat de destule ori acea partidă pierdută pe teren propriu, știm ce trebuie să facem. Unii au zis că noi suntem terminați,  vreau să-i asigur că nu suntem și vrem să dovedim asta. Va fi o partidă care se va decide în capurile jucătorilor. Campionatul încă este lung, iar play-off-ul este un alt fel de campionat. Avem puterea și sunt convins că vom fi gata pentru play-off. Știm că putem juca mai bine și sunt convins că o să jucăm mult mai bine”, a explicat Sekulovic la conferința de presă, fiind citat de site-ul oficial al clubului BC Mureș.

CSM Oradea și BC Mureș s-au întâlnit în urmă cu puțin timp, mai exact în data de 19 februarie, într-un meci restant din etapa a 9-a a turului, disputat la Târgu Mureș. În respectiva confruntare, Oradea și-a adjudecat victoria cu 78-74 într-un final de joc extrem de disputat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!