Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "Noi mergem acolo să luptăm”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
12.05.2014

Depășindu-i pe piteșteni în prima fază a play-off-ului, elevii lui Srecko Sekulovic vor da piept cu cei de la CSM Oradea. Tehnicianul mureșenilor speră să se întoarcă acasă cu un scor egal după primele două meciuri. 

"Respectăm echipa din Oradea, vom avea meciuri grele mai ales pentru că au avantajul terenului propriu. Noi mergem acolo să luptăm și să ne întoarcem acasă cu o victorie, însă asta va fi greu deoarece Oradea e o echipă compactă, cu un antrenor bun și au un joc serios. Însă noi nu ne dăm bătuți, după cum am spus mergem acolo să luptăm și să facem o surpriză”, a declarat Srecko Sekulovic.

Primul meci din această serie va avea loc marți, 13 mai, de la ora 18:45 în Arena Antonio Alexe și va fi transmis în direct de DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!