Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: ,,Presiunea e acum în tabăra piteştenilor”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
01.05.2014

Având 2-0 la general, tehnicianul celor de la BC Mureș mărturisește că elevii săi vor juca la Pitești cu mai puțină presiune pe umeri. În ciuda acestui fapt, Srecko Sekulovic se așteaptă la o deplasare grea în ceea ce privește meciurile.

„Ne așteptăm la un meci foarte greu, două meciuri foarte grele dacă va fi cazul. Când am jucat aici au fost două meciuri extreme de fizice și de grele. Piteştiul e o echipă bună, sunt luptători, au jucători buni, o rotație bună. Însă avem 2-0, presiunea e acum în tabăra piteștenilor. Noi mergem să câștigăm primul meci, deoarece orice meci e o șansă pentru noi pentru a merge mai departe”, a declarat pentru site-ul nostru antrenorul mureșenilor.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!