Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Rezultate nu arată, dar echipa din Oradea rămâne una de top a baschetului românesc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2014

Medaliatele cu bronz, respectiv argint în ediția trecută a LNBM, BC Mureș și CSM-U Oradea, vor da piept astăzi la Târgu Mureș, începând cu ora 20:00, într-un meci din cadrul etapei a 8-a din sezonul 2014-2015 a Ligii Naționale. Srecko Sekulovic, antrenorul mureșenilor, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre acest duel cu gruparea bihoreană. 

„Am jucat un baschet bun la Ploiești, victoria de acolo ne permite să privim cu încredere partida împotriva Oradei. Va fi un meci tare, dar trebuie să câștigăm, fiindcă sunt una dintre oponentele directe în lupta pentru calificarea în play-off. Trebuie să fim gata pentru luptă, și cred că o să fim gata pe sâmbătă. Băieții lucrează foarte bine la antrenamente, Adamovic are deja o vreme de când este la noi, se adaptează din ce în ce mai bine.

Rezultate nu arată, dar echipa din Oradea rămâne una de top a baschetului românesc. Ei se confruntă cu mai multe probleme, participă și în cupele europene, dar sunt sigur că nu au uitat să joace baschet. Au adus un al șaptelea străin, o să aibă rotația mai lungă, sunt sigur că nu va fi un joc ușor. Sigur la orădeni se acumulează o oboseală mai multă, am avut și noi experiența aceasta anul trecut, dar acum au jucat pe teren propriu, iar jocul lor din etapa trecută a fost amânat”, a spus tehnicianul, citat de bcmures.com.

Pe de altă parte, după victoria de la Ploiești, Sekulovic face apel la fanii alb-albaștrilor să umple sala la meciul cu Oradea. 

„Sper ca spectatorii să umple Sala Sporturilor, acum nu mai au nici o scuză, după înfrângerile pe teren propriu, acum am învins campioana la ea acasă. Este foarte important pentru noi prezența fanilor. Sigur o să vină și de la Oradea, trebuie să arătăm că fanii noștrii sunt mai buni și trebuie să arătăm un joc mult mai bun decât ce am arătat până acum”, a conchis acesta.

Înaintea confruntării din această seară, BC Mureș ocupă poziția a 7-a în clasament cu 3 meciuri câștigate și 3 pierdute, în timp ce roș-albaștri sunt pe 11 cu 2 meciuri câștigate și 4 pierdute.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!