Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "Sunt obligat să-l folosesc pe Martinic peste limită"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
17.10.2013

Antrenorul de la BC Mureş, Srecko Sekulovic, şi-a început discursul de la conferinţa de presă organizată înaintea meciului de campionat cu BC Timişoara de vineri seara tot cu un apel către fani, aşa cum a făcut şi preşedintele Cornel Lungu, spunând că în condiţiile în care au deja două eşecuri, şi vine o deplasare la Ploieşti, urmează un meci extrem de important, la care vor avea nevoie de tot suportul fanilor:

„Sunt jucători noi în echipă, care au semnat cu Tg.-Mureş ştiind că aici sunt cei mai înflăcăraţi suporteri, care umplu sala la fiecare meci, şi susţin echipa necondiţionat, şi acum nu înţeleg de ce joacă în faţa a unei săli pe jumătate goale”.

Trecând la meciul propriu-zis, Sekulovic a spus:

Vine o echipă deosebit de puternică, cu doi jucători, Jovanovic şi Panic foarte buni, dar au şi americani foarte interesanţi, astfel că va fi greu să învingem. Totuşi pregătim câteva schimbări tactice atât în ofensivă cât şi în defensivă, şi sper să-i surprindem. Atmosfera este bună în lot, în ciuda faptului că cele două înfrângeri nu ne-au făcut fericiţi. Toţi jucătorii sunt valizi, cu toate că nu fiecare la capacitate maximă.”

Întrebat, dacă folosirea lui Martinic 40 de minute nu reprezintă a forţare prea mare a jucătorului, Sekulovic a opinat:

„Sunt obligat să-l folosesc patruzeci de minute pe Martinic, pentru că nu există în lot alt jucător pe postului de conducător, pe care mă pot baza în meciurile cu echipele tari. Nimeni nu poate juca 40 de minute la capacitate maximă, dar Mitchell deocamdată nu dă satisfacţie, iar celor tineri nu le pot încredinţa încă o responsabilitate atât de mare.”

La final Sekulovic a concluzionat că, deşi nu ar fi o variantă dorită, în cazul în care s-ar ajunge la un bilant de 1-4, tot nu ar fi motive de panică.

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Intrebare
    @Zsombor Bálint...dar de ce nu l-ai intrebat si cine a facut selectia jucatorilor pe care ii are in lot?

    cu 10 ani în urmă (17.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si sa nu uitam unde ne gasim. O fi facut el cu Bubu selectia, dar selectia o mai faci si dupa bani. Ca nu cred ca o avut bani de Cuic si s-o gandit, ba hai ca il iau ca rezerva pe Mitchell...sa fim seriosi. Doi oameni care numa imbecili nu is. Petse toate mai conteaza si dorinta jucatorilor care isi doresc sa joace mai mult, astia mai vechi prin Romania isi doresc sa joace in orasul care le place mai mult. Contractele fiind pe un an toata lumea face ce vrea dupa un an si antrenorul e ala care canta "eu vara nu dorm":))

      cu 10 ani în urmă (17.10.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    confirmare
    Cand mi-am permis sa-mi exprim o simpla si deloc rautacioasa opinie personala ca binomul Martinic-Mitchell nu poate fi nici in gluma comparat cu Cuic-Ceskovic am fost contrat imediat...Iata ca insusi valorosul antrenor al echipei confirma(chiar daca in cazul lui Martinic doar voalat).Morala:chiar mi-as dori sa inteleaga toti ca asta e menirea forumului,sa schimbam puncte de vedere,iar daca ele sunt ontradictorii asta nu inseamna ca sunt ofensatoare sau dusmanoase.

    cu 10 ani în urmă (17.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    o opinie locala
    Referitor la jucatori, Mitchell joaca foarte bine daca e lasat sa joace si integrat in scheme. Dar politica e "all serbs" + Peciukas, iar restul nu sunt inclusi in rotatie. Chiar si daca rezervele intra pe teren intra doar ca grupul pomenit mai sus sa se odihneasca si mingea ajunge rareori la ei. Ce randament sa dai atunci? Trebuie sa fii ipocrit ca sa gasesti astfel vinovatii.

    In ceea ce priveste prezenta publicului la meci situatia e foarte clara: absenteismul suporterilor se datoreaza cresterii nesimtite a pretului biletelor si a abonamentelor. Biletele au crescut de la 10 la 13 lei respectiv de la 5 la 8 lei iar abonamentele de la 150 la 200 lei (crestere cuprinsa intre 60%-30%). Nu mai spun ca s-au luat bani si pe meciuri amicale. In conditiile in care meciul se mai si transmite la TV nu inteleg de ce clubul face pe nedumeritul cind sala e pe jumatate goala.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      bilet/abonament
      Oricum ai privi situatia treaba suporterului este sa plateasca bilet si nu sa intre MOCA!!!!

      cu 10 ani în urmă (18.10.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    nedumerirea lui Seculovic,
    e de fapt o scuza putin plauzibila.Atat timp cat,sarbii joaca intre ei,unii cate 40 min.si nu li se acorda credit si celor carec vin de pe banca(efectiv Martinic si ceilalti nici nu se uita la ei cand sunt pe teren )nu vad cum Mitchell si ceilalti ar putea sa-si manifeste si sa-si aduca aportul.Fara scheme de joc si cu Martinic tot meciul in teren,Tg.Mures nu prinde mai mult de locul 8.Asa era si la noi anul trecut unii jucatori care juca meci de meci 40 min.si nu a fost bine.Dar daca vor sa se foloseasca de scuza,ca Martinic este de neinlocuit,sa o faca noi ii batem linistit asa cum joaca si ce joaca acum si nu numai noi.Si cum spune Zorca,gasim vinovatii in rezerve.Pe mine unul daca as fi antrenor(dar nu sunt.))))mai putin m-ar interesa statistica primilor 5 si mai mult rezultatul.Dar fiecare cu alegerea lui.Oricum declar scuza lui Seculovic,haioasa ca sa nu zic altfel.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    Deja vu
    Parca cineva sezonul trecut dupa cateva etape tot asa se considera mare clarvazator si spunea ca Muresul nu prinde nici playoff-ul...si uite unde s-a ajuns...sezonul trecut in tur echipa a scartait in majoritatea meciurilor...dar s-au facut niste transferuri cand s-au strans ceva bani si asa am ajuns in finala...la fel va fi si anul acesta poate fara prezenta in finala dar ce mai conteaza cand Asesoft va casitga campionatul din nou...

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    @Tiger
    Gresesti si tu, vezi sa nu ajungi sa rada lumea si de tine asa cum au ras de cei pesimisti anul trecut. Tu spui deja anticipat ca "la fel va fi si anul acesta". Eu as mai astepta pana sa fac afirmatii. Din cate am vazut eu nu prezenta lui Martinic este problema ci aportul bancii de rezerve unde sunt niste jucatori romani pierduti in mediocritate. Unul doar se apara, altul da doar de la trei, si pivotul e in drum spre pensionare.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    @mickey
    La fel va fi adica in sensul ca se vor face cateva transferuri si echipa va arata mai bine in retur n-am zis ca vom juca finala. Cand nu il poti permite pe Josh Jackson si treci direct la Mitchell e clar ca banii au cantarit mult in decizia ultimului strain...ca si anul de altfel trecut. (Adebayo ti-l amintesti? Chiar crezi ca jucam finala cu el si Balaban in echipa sau Tudose?) Pana la retur se trang ceva bani se fac modificarile necesare si in primii 4 intram oricum, doar pentru ca nu vad ce echipe ar fi mai bune ca noi cand totul se alinieaza.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș razvanmel :

    @suprorter oradean
    acuma nu inteleg de ce tot timpul ala care trage e de vina, adica ce vina are martinici ca palti scapa non stop mingea din maina, jucan nu stie sa dea la cos, lupu promite dar azi adat odata, a ratat, si daca te aperi al el ii e greu sa dea iar mitchell a pierdut trei posesii singur!!!! parerea mea este ca sunt 5-6 jucatori doua clase peste ceilalti si echipa e rupta in doua technic vorbind , ma mir ca nu vede antrnorul , nu stiu ce sa mai speri de la miitchell si ma mir canu am pierdut la cat ajucat plati cu mitchell si cu lupu + jucan......

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!